h i r d e t é s

Újabb három évre biztosított a BKK bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Újabb három évre biztosított a BKK bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése

2021. november 12. - 15:08

Legalább további három évre biztosított a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése - tudatta a BKK  pénteken az MTI-vel.

Forrás: Alfahír

A BKK döntése értelmében a Senso Media Zrt. lett a fővárosban működő bérlet- és jegykiadó automaták hálózatának üzemeltetéséről szóló közbeszerzési eljárás nyertese. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban három évre biztosított lesz az automatahálózat működtetése és a megállapodás 1+1 évvel meghosszabbítható - írták a közleményben.

A BKK bérlet- és jegykiadó automatáinak üzemeltetéséről szóló jelenlegi szerződés 2021. december 21-én jár le, ezért indult el szeptemberben a közbeszerzési eljárás. A határidőig beérkező ajánlatokat a BKK a törvény által előírt módon megvizsgálta, értékelte és november 11-én a legkedvezőbb ajánlatot tevő Senso Media Zrt.-t hirdette ki nyertesnek - olvasható a közleményben.

A BKK más lépéseket is tett annak érdekében, hogy az automatahálózat fejlődjön. A BKK megrendelésére a jelenlegi üzemeltető, a T-Systems belülről átépíti, korszerűbbé teszi a készülékeket, emellett a BKK optimalizálja értékesítési csatornáit, köztük az automatahálózatot. A cél, hogy a hálózat minél jobban alkalmazkodjon a fővárosban közlekedők igényeihez, szokásaihoz, s így üzemeltetése gazdaságilag fenntarthatóbbá váljon - közölte a BKK. (MTI)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky