h i r d e t é s

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Habony ellen

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Habony ellen

2015. április 16. - 09:43
0 komment

 

Nincs nyoma annak, hogy a miniszterelnöki tanácsadónak bármely tevékenységéből jövedelme származna, ennek ellenére drága autókkal száguldozik, és félmilliós táskákat villant - írta az Együtt, amely a NAV-hoz fordul Habony Árpád meggazdagodása ügyében.

Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Habony Árpád ellen, mert tudni szeretnék, "miből telik médiacézárkodásra Orbán bizalmasának" - közölte a párt csütörtökön.

A közleményben felidézték, hogy az új – "értsd: nem Simicska-érdekeltségű" – jobboldali médiabirodalom feje lesz a miniszterelnöki tanácsadó.

Az Együtt régóta szeretne fényt deríteni arra, hogy miből él az Orbán Viktor miniszterelnök első számú bizalmasának és tanácsadójának számító Habony Árpád. Ugyanis nincs nyoma annak, hogy bármely tevékenységéből jövedelme származna, ennek ellenére drága autókkal száguldozik, és félmilliós táskákat villant. Habony mindezt most még megfejeli azzal, hogy médiacézárrá avanzsál - írták.

Az Együtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordul annak érdekében, hogy kiderüljön, miből telik Habony Árpádnak a luxuséletre - állt a közleményben. 

 

hvg.hu (Címlap: Szigetváry Zsolt / MTI)


 

h i r d e t é s