h i r d e t é s

Váratlan: az ismert magyar meteorológus is beszáll a politikába

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Váratlan: az ismert magyar meteorológus is beszáll a politikába

2019. szeptember 15. - 07:28

 

Pártai Lucia Szarvason száll harcba a polgármesteri címért. - írja a blikk.hu.

Forrás: Pártai Lucia/Facebook

Független jelöltként indul Szarvason az őszi önkormányzati választásokon az ismert meteorológus, Pártai Lucia. Az 58 éves nő az Indexnek elárulta, nem saját ötlete volt, hogy versenybe szálljon a polgármesteri pozícióért.

Tavasszal kerestek meg és először csak külső megfigyelőként vettem részt ezeken a megbeszéléseken. Szigorúan ügyek mentén beszélgettünk

 - nyilatkozta.

Elmondása szerint eleinte az MSZP, a Jobbik, a DK, a Nagycsaládosok és civil pártok is részt vettek az egyeztetéseken, de az érdemi tárgyalások megkezdésével legtöbben kiszálltak az együttműködésből. Pártai a DK mellett a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatását is élvezi.

Az elmúlt 21 évben tette a dolgát. Azt érzem, hogy kell a felfrissülés. Friss gondolatok nélkül Szarvas elfogy!

 - osztotta meg véleményét a város jelenlegi vezetőjéről, Babák Mihályról.

Pártai célkitűzései között szerepel többek között az elvándorlás és ezzel együtt a település elöregedésének megállítása, az egészségügy korszerűsítése, a megszűnt szarvasi szülőotthon problémájának kezelése illetve az úthálózat minőségének javítása is.

Célja, hogy Szarvasból fenntartható város legyen, és úgy gondolja, a Fidesz jelöltjei ellen is képes felvenni a harcot.

Az embereknek eddig nem igazán volt alternatívája. Újra meg újra ugyanazok mozogtak a város felett, mi tudott volna történni? Ha a szarvasiak megismerik a terveimet és hitelesnek látnak, igenis van esélyem. Csak hagyják, hogy előre mozdítsa őket!

 - nyilatkozta.

blikk.hu


 

h i r d e t é s