h i r d e t é s

Varga-Damm Andrea szerint a Jobbik Thürmer Gyula helyére készül

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Varga-Damm Andrea szerint a Jobbik Thürmer Gyula helyére készül

2020. június 02. - 06:20

 

Nem tudja, mi történik a Jobbikban, pedig nagyon ritkán van olyan, hogy ő nem tud valamit. Erről Varga-Damm Andrea, a Jobbik-frakcióból kilépett képviselő beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Varga-Damm Andrea az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án. - Fotó: Illyés Tibor / MTI

Varga-Damm Andrea hozzátette: számára a Jobbik életforma, lélekben továbbra is jobbikosnak tartja magát, miközben a pártvezetés lassan Thürmer Gyula helyére pályázik a politikai palettán.

A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea. Szerinte a titkosszolgálatokat érintő salátatörvény megszavazása csak ürügy volt a vele való leszámoláshoz. A törvényt ma is vállalhatónak tartja – tette hozzá.

Varga-Damm Andrea elmondása szerint a sajtóból értesült arról, hogy Sneider Tamást a frakcióelnökség visszahívta az Országgyűlés alelnöki székéből, miközben erre nem volt joga. A botrány Sneidert és az utódául kiszemelt Balczó Zoltánt is erodálta Varga-Damm szerint, aki hozzátette: Jakab Péter „súgói” olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan. (atv.hu)


 

h i r d e t é s