h i r d e t é s

Az Emmi feljelentheti Bangóné Borbély Ildikót

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Az Emmi feljelentheti Bangóné Borbély Ildikót

2019. február 13. - 19:33

Szerintük az MSZP-s politikus hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz.

Bangóné Borbély Ildikó - Forrás: MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) jogi lépéseket fontolgat a szocialista Bangóné Borbély Ildikóval szemben, aki szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hazudott a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halála miatt lefolytatott vizsgálatról. Az ellenzéki párt újból feljelentést tesz az ügyben.

Az Emmi az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az Emmi honlapján nyilvánosságra hozza a független szakvéleményt, amelyet a minisztérium vezetése kért, és egy nappal az említett parlamenti válasz előtt megkapott. Az Emmi úgy fogalmazott:

"a szívspecialistává előrelépő Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője kezdetektől fogva félrevezető, tudatosan hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz a kardiológiai intézettel kapcsolatban". 

Ezzel az Emmi szerint Magyarország vezető intézményének hitelét sérti, a betegek bizalmát ássa alá. Alaptalan vádaskodásával a betegeket félemlíti meg - tették hozzá. (civishir.hu)