h i r d e t é s

Azonos stílusú darabok, azaz az ékszerszettek előnyei

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Azonos stílusú darabok, azaz az ékszerszettek előnyei

2024. március 26. - 08:52

Talán bele sem gondoltunk még abba, hogy miért imádjuk annyira az ékszerszetteket, egyrészt nagyon praktikusak, mivel egyszerre több, azonos stílusú darab is birtokunkba kerül általuk. Másrészt a különleges alkalmak során nem okoz komoly fejtörést, hogy miként párosítsuk össze ékszereinket, ha eleve rendelkezünk néhány ütős garnitúrával. 

Forrás: wearing.hu

A szettek előnyei

A WEARING.hu prémium ezüstözött ékszerszettjei között rengeteg különleges darab elérhető, amelyek tökéletesek ünnepekkor, céges esményekkor, családi összejöveteleken, illetve minden fontosabb rendezvényen, amikor szeretnénk legjobb formánkat hozni.

Ezek előnye, hogy egyetlen szettel fülbevalót és nyakláncot is kapunk, de akadnak olyanok is, amelyek nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt is tartalmaznak. Így az azonos mintázatú, stílusú, színvilágú darabok harmonikus egészt alkothatnak. Remek választás például a korábban említett ékszerwebáruház kínálatában megtalálható kocka köves nyaklánc és fülbevaló páros, pave halo díszítéssel. Elegáns és nőies, akár az ugyanitt beszerezhető szívecskés ékszerszett is.

Biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes lesz az outfitünk, hiszen egy ékszerszettel nem kell attól tartanunk, hogy giccses vagy túl színes lenne az eredmény. Az azonos stílust, formavilágot és színárnyalatot képviselő darabok éppen azt a pluszt adják meg, amellyel magabiztosan útnak indulhatunk.

Szóló darabokat válasszunk, vagy szettben gondolkodjunk?

Erre nincsen általános ajánlás, és nem is kellene egyiktől sem megfosztanunk magunkat. A legjobb döntés, ha különálló darabokat is beszerzünk, amelyek több variálási lehetőséget kínálnak, ugyanakkor néhány elegáns szettet is, például ezüstöt, amelyek harmonikusan illeszkednek, és bármilyen eseményen, rendezvényen tökéletes kiegészítők.

Mindkét típusnak megvan a maga létjogosultsága, így érdemes úgy összeválogatnunk az ékszeres gyűjteményünket, hogy abban szettek, különálló kiegészítők vegyesen helyet kapjanak. Míg a szóló változatok korlátlan szabadságot adnak, addig a szettek biztonságos alapot, ha esetleg nem szeretnénk gondolkodni, hogy aznap melyik fülbevaló, milyen nyaklánccal lenne tökéletes.

Azonos példányok harmonikus egysége

Kétségtelen, hogy olyan idilli egységet, amilyet az ékszerszettek kínálnak, egyik különálló darabbal sem lehet megvalósítani, ám éppen ezért jelentenek a kiegészítők egyfajta izgalmas kísérletezgetést is.

Gyűjtsük be az összes nekünk tetszőt, és sokkal könnyebbé válik a reggeli készülődés, hosszas válogatás helyett hamarabb indulásra kész állapotba kerülhetünk. A kiegészítők fontos szereplői életünknek, hiszen minden fontosabb állomáson velünk vannak, elkísérnek a rendhagyó eseményekre, emlékezetesebbé teszik az ünnepeket, összejöveteleket.