h i r d e t é s

Életét vesztette Bob Kulick gitáros legenda

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Életét vesztette Bob Kulick gitáros legenda

2020. május 31. - 08:15

Kulick halálával kapcsolatos egyéb részletek jelenleg hivatalosan még nem ismertek.

Bob Kulick - Forrás: Ultimate Classic Rock

Kuick halálhírét testvére erősítette meg a Twitter-oldalán, a következőt írta:

"Szívszorító ez a helyzet, szeretném megosztani veletek, hogy testvérem Bob Kulick elhunyt. A zene iránti szeretetére, valamint a zenészi és produceri képességére mindig is emlékezni fogunk. Tudom, hogy most békére lelt, a szüleimmel közösen a lehető leghangosabban játszik gitárján odafent. Külön megkérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a Kulick család magánéletét ebben a nagyon szomorú időszakban."

A posztot a KISS együttese is megosztotta saját Twitter oldalán:

Bruce Kulick 1984-ben csatlakozott a KISS-hez, melynek 1996-ig volt tagja. Az Ultimate Classic Rock (UCR) 2018-as interjújában Kulick elmondta, hogy nincs oka a KISS-nél végzett munkájának titokban tartására.

"Mindig a maximumra törekedtem, a koncerteken is és producerként is és sosem a pénz volt a fő motivációm. A produceri munkám során is bárki aki megfordult a stúdióban és úgy éreztem nem ment neki, nem kértem el tőle pénzt. Nem lennék képes rá." - írja a Fox News.

Bob Kulick az együttesen kívül is dolgozott, 2017-ben kiadta a "Skeletons In The Closet" című szólóalbumot. Ezen kívül érdekesség, hogy a "SpangyaBob Kockanadrág" egyik betétdalát a "Sweet Victory"-t is ő írt. (blikk.hu)