h i r d e t é s

Kulka: 56 vagyok és meleg, de szép testet akarok!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kulka: 56 vagyok és meleg, de szép testet akarok!

2015. április 27. - 13:32
0 komment

Nem akart többé puhány, pocakos pasi lenni, ezért „csinált magából másik embert” Kulka János.

A színész egy interjúban árulta el titkát.

Véleménye szerint a színészek egy része a rájuk nehezedő stressz miatt lesz alkoholista, vagy használ tiltott szereket. Kulka János a Playboy májusi számában azt sem tagadja, ő maga is gyakran poharazott, de szerencsére megmaradt a „szalon­ivásnál”. Élete fordulópontjának azonban egy válást, egy kapcsolat végét nevezte, amelynek hatásaként teljesen új életet kezdett.

– Néztem magam a tükörben, és arra gondoltam: én nem így akarok kinézni. Nem akarok többé pocakos, puhány, punnyadt pasi lenni. Csinálok magamból egy másik embert! Nyilván vannak dolgok, amiken nem tudok változtatni, például, hogy meleg vagyok és ötvenhat éves, de azon igen, hogy jó legyen tükörbe nézni. Úgyhogy elmentem konditerembe, és leszoktam a dohányzásról. A paleó (cukor-, liszt-, tejmentes diéta – a szerk.) is nagy élmény volt eleinte, mert kiderült, hogy le lehet fogyni tizenöt kilót anélkül, hogy komolyan sanyargatnám magam. Nem tudom, ez beteges hiúság-e, de jól esett – mondta a nyuszis magazinnak.

Kulka azt sem titkolta, hogy édesanyja kérésére felhagyott a szigorúan diétás étrenddel, mert „túlfogyta” magát. Aztán jött az életében egy újabb nehéz időszak, amely miatt újabb kilók szaladtak le róla, és akkor rájött, abba kell hagynia.

Természetesen a Bors is szerette volna megkérdezni a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészt a jelenlegi életével, a korral való küzdelemről, Kulkát azonban nem értük el.

A pszichológus azt mondja, természetes, ha valaki egy lelki sokkot, akár egy szakítást követően drasztikus lépésekre szánja el magát.

– Amikor az ember átevickél a traumán, valahogyan mindig kell egy cél a jövőképbe: vagy a környezetét változtatja meg, vagy a küllemét – sportolni kezd, másképp étkezik. Van, aki vásárolni kezd, és van, aki szívinfarktust kap. Amit Kulka kitalált magának, az életét is meghosszabbíthatja, amennyiben nincsenek alapbetegségei. Abban az esetben azonban, ha az egész folyamatot egy testképzavar indította el, akkor a drasztikus változás és változtatás más problémák forrása is lehet – utalt megkeresésünkre dr. Csides Kata arra is, hogy akár anore­xiába is torkollhat egy ilyen folyamat.

Kulka azonban időben kapcsolt.

 

borsonline.hu (Fotó: A színész ötvenhat évesen határozta el, hogy nem akar többé puhány pasi lenni)

Posted by SEJT on 2015. április 27.