h i r d e t é s

Ön szerint Orbán Viktor meg tudja szüntetni a kormányzati korrupciót?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
2016. január 08. - 16:55
9 komment

Mivel a hatalon lévő politikai elit hozzátartozói és a hozzájuk kapcsolódó vállalkozások indulhatnak közbeszerzéseken a mai Magyarországon, ezért véleményünk szerint nehezen képzelhető el a korrupció megszüntetése.

9 komment

Béla képe

Orbán rendszer a bűn melegágya! Körbe bástyázta magát magafajta köztörvényes bűnőzőkkel! Nem célja a bűnös rendszer felszámolása,-hiszen akkor ő saját maga alatt is vágná a fát! A rendszer addig fog élni,amég valaki elő nem áll a rendszer teljes felszámálását előírányozó tervel és stratégiával! Ez a jelenlegi viszonyok lavinaszerű állapot változásával fog járni,és bűnvádi eljárások tömkelegét vetíti elő!A korrupciót egy más alternatíva vállthatja csak le!
Miczán József képe

Ha vennéd a fáradságot.és elolvasnád a Néphatározatot, indoklásával együtt, ami a http://jogrendreform.5mp.eu/ oldalon nyomtatható, akkor rájönnél, hogy a korrupció csökkentésére is a legalkalmasabb VILÁGMEGVÁLTÓ dokumentum, és villámsebességgel tennél, és gyűjtenél függetlenségi jognyilatkozatot, ha bölcs és becsületes vagy..
Híres ember képe

Akkor sem tudná már, ha akarná, DE nem is akarja. Ez is elszabadult, mint az indulatok... jó vége nem lesz a társadalom lezüllesztésének (sem).
Turbó Rudi képe

Zorbán, már a rendszerváltáskor azt mondta: óriási hibát követtek el a komcsik, amikor nem építették ki a rendszerük gazdasági hátterét a bukás utánra. Ma is tartja magát ehhez és bőszen, megvadultan építi ki a bukás utáni gazdasági hátországot. Ennek vagyunk ma tanúi. Nem lehet tudni mennyi nekik az elég, de ha abbahagyja és konszolidálja a rendszert azután ugyanúgy elfogadhatóvá tudja tenni magát, mint annakidején Kádárék. Kínában se érdekel senkit, hogy milyen rendszer van, mert ma már hagyják őket élni.
Kővári Lenke képe

Kérdésem a népszavazást kiírókhoz: Az elovsorosodott államkötvények 2014-ben 2000 fő után 50 milliárdos nyeresége miért nem maradhatott állami kezelés folytán (így lett ugyebár elindítva a letelepedés kötvény) az állami költségvetésbe, miért érik be a járulékok megfizetésével. EZ NEM HŰTLEN KEZELÉS?
JA ÉS KÉRDEZNÉM A MINISZTERTŐL, HOGY HÁNY IDEGEN TELEPÜLT MÁR BE AZ ORSZÁGBA CSAK AZÉRT MERT FIZETTEK. EZEKNEK KI ELLENŐRZI A HÁTTERÉT, HISZEN MÉGSEM AZ ÁLLAM ÁRULJA A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYEKET, ÍGY A NEMZETBIZTONSÁG SEM NÉZHET UTÁNA A LETELEPÜLT EMBEREKNEK. 2014-ben már átlépték az UNIÓS Kvótát. EMBEREK HÁT NEM MINDEGY, HOGY AZ UNIÓ VAGY ROGÁN ÁLTAL OLY JÓL ISMERT OVSORÉK MONDJÁK MEG, HOGY KI TELEPÜLHET MAGYARORSZÁGRA? AKI FIZET OVSORÉKNAK AZ JÖHET, DE JOBB HA TUDJÁTOK, A KÖTVÉNY VISSZAVÁLTÁSÁT GYEREKEINK FOGJÁK MEGFIZETNI, MÍG A HASZNOT JELEN KORMÁNY TESZI SAJÁT ZSEBBE, VAGY PÁRTKASSZÁBA. MÉG TOVÁBBI KÉT HELYEN HOZTAK LÉTRE OVSORCÉGET LETELEPDÉSI KÖTVÉNY ÉRTÉKESÍTÉSÉRE. MIT GONDOLTOK, MEKKORÁRA UGRIK A 2014-ben egy ilyen helyen elért 2000 engedély kiadása, hiszen az UNIÓS Kvótát már 2014-ben átlépték. NÉPSZAVAZÁS ELŐTT VÁLASZOLJON ERRE A KORMÁNY, HA NEKED EGYÉBKÉNT AZ A VÉLEMÉNYED, HOGY "hőn szeretett vezérünknek" van igaza, NE AZ UNIÓ MONDJA MEG, HOGY KIKET KELL BEFOGADNUNK (hiszen abból Viktorunk nem lát pénzt), MAJD Ő MEGMONDJA KIK JÖHETNEK S BÁR A HASZON NEM A KÖLTSÉGVETÉSBE MEGY, AMIBŐL KI LEHETNE FIZETNI AZ UNIÓ ÁLTAL ELŐÍRT MEGVÁLTÁSI ÖSSZEGET. KÉRETIK ÁTGONDOLNI MIRE IS SZAVAZ AKI ELMEGY és VIKTOR SZÁJÍZE SZERINT SZAVAZ.

h i r d e t é s

h i r d e t é s

h i r d e t é s

;