h i r d e t é s

2000 ember lakott jól a jótékonysági ingyen pizzákból

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

2000 ember lakott jól a jótékonysági ingyen pizzákból

2019. május 13. - 09:41

A jótékonysági akcióval szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne csak karácsonykor adományozzanak, mert akiknek nélkülöznie kell, azok többnyire egész évben éhesek. A CS.A.K Alapítvány és a Pizza D’Oro által közösen hirdetett misszió során több mint 2000 ember lakott jól a frissen kisütött kézműves pizzákból.

Forrás: PIZZA D'ORO / Facebook

Sikeres volt a Pizza D' Oro jótékonysági missziója, amit a megbízható civil szervezeteket összefogó Cs.A.K Alapítvány bonyolított le. A misszió során több mint 2000 ember lakott jól frissen kisütött kézműves pizzákból.

Sedlák Gergő, a Pizza D'Oro cégtulajdonosa elmondta, hogy jó volt látni ahogy a gyermekek és felnőttek asztalnál ülve mosolyogva fogyasztják a pizzáikat. Mint fogalmazott, most első ízben csinálnak ilyen missziót, mert most talált rá arra a szervezetre, amely felügyeli és szívvel lélekkel végig kíséri az adományának útját.

Köszönet illeti meg a Velencei Tó és Környéki Nagycsaládosok egyesületét akik egy nap több mint 100 pizzát sütöttek ki, hogy jól lakassák a rászorulókat! A missziót egy igaz történet indította el: a kampány részeként egy videó is tarol az interneten, amelyen angyali mosoly és egy hajléktalan ébreszti rá az embereket, hogy a gyermeki lélek mennyire tiszta még.