fbpx A fél világ a román gázcsőelvezetési módszeren nevet | CIVILHETES

h i r d e t é s

A fél világ a román gázcsőelvezetési módszeren nevet

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A fél világ a román gázcsőelvezetési módszeren nevet

2021. december 04. - 10:13

 

A házfelújításoknál, illetve modernizációknál a kelet-európai kistelepüléseken is sokszor a pénz az úr, így megesik, hogy nem a legszebb, hanem a legegyszerűbb, de épp úgy funkcionális megoldások válnak valósággá.

Forrás: Reddit

Tökéletes példái ennek a romániai kistelepülések gázellátását lehetővé tévő, főként a kilencvenes és kétezres években megjelent megoldások. A csodálatosan bizarr nevű Okádék ingatlanok nevű Facebook-csoportban nemrég feltűnt fotó szerint nemes egyszerűséggel fogták a rendelkezésre álló, végtelen mennyiségűnek tűnő fémcsövet, és boka- vagy vádlimagasságban végigvezették az utcákon, figyelve arra, hogy az autóval, illetve gyalog hazatérők kedvéért a kapuknál néhány méteres magasságig azért mégiscsak felemeljék azokat.

Kérdés persze, hogy mi történik, ha valaki egy magasabb teherautóval, vagy magas utasfülkés mezőgazdasági géppel szeretne beállni a kertbe, de a különböző városokat – köztük a nyolc és fél ezres vajdahunyadi Hátszeget –, illetve falvakat a Google utcanézetében végigjárva nem feltétlenül fogadnánk arra, hogy erre bárhol is nyílik lehetőség. (24.hu)


 

h i r d e t é s