h i r d e t é s

A Fidesz, a Jobbik, az antiszemitáiért száll ringbe, az MSZP árulói meg a Jobbikkal szembe!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz, a Jobbik, az antiszemitáiért száll ringbe, az MSZP árulói meg a Jobbikkal szembe!

2017. június 29. - 08:05

 

A Fidesz egyértelműen ráfordult a Jobbik szavazóbázisára, ez jól látható a párt kommunikációs stratégiáján. 

A magyar lakóság 25-30% masszívan antiszemita ezen csoport politikailag aktív része a Jobbik támogatói körében található. Mivel ez a csoport politikailag jól motiválható és aktivizálható, felkeltette a Fidesz stratégák figyelmét. Az elmúlt hetek politikai lépései bizonyítható módon mutatják, hogy szavazatokért a Fidesz olyan mélyre megy, amilyen mélységet szükségesnek tart, morális akadály, határ nincsen.

Az is jól látható, hogy az MSZP marginalizált, egyben politikai árulóvá alakuló, Botka ellenes politikusai is a Fidesz kottájából énekelnek és a politikailag aktív liberális és bal-liberális szavazókat megtévesztve ráfordultak a Jobbikra, mint a mai közállapotokért felelős pártra.

Lépésről, lépésre csepegtetik a rendelkezésükre álló média felületeken a Jobbikot, tehermentesítve a Fideszt.

Felerősítik a Fidesszel kapcsolatos antiszemita kifogásokat és tényeket, ez által is segítenek abban, hogy a korrupcióról és az antidemokratizmusról a fő hangsúly az antiszemitizmusra és a migránsokra, - a migránsozás is burkolt antiszemitizmussá lett fejlesztve -, kerüljön. Az MSZP ezen csoportjának mára már nem a Fidesz az elsődleges ellenfele, hanem mindenki a baloldalon, aki nem képes, vagy nem akarja jutalmazni az elmúlt 25 éves tevékenységüket. Ezen csoport egyik "markáns" alakja Kovács László, aki természetesen minden posztra, mindig és mindenhol alkalmas és be is jelentkezik.

Botkának szeptemberig van ideje arra, hogy a az új helyzethez vagy alkalmazkodvva politizálni kezd azt, országos szintre emeli, személyzeti politikáját gyökeresen átértékelve a Fidesz eltávolítására alkalmas és képes csapatot hozzon össze. Határozottan és egyértelműen rendezie kell a személyi konfliktusokat és egyben mozgásba hozznia a belső tusakodástól teljesen lebénult pártját.

Újra kell építenie a személyébe vetett vágyat és hitet!

Amennyiben ezt nem teszi, mehet haza Szegedre, mert a nagypolitikában való jelenléte Orbán leváltása szempontjából haszontalan és káros lesz.

Az MSZP árulói a Fidesz anyagi és politikai támogatásával már ágyaznak az új jelöltnek, nem számolva azzal, hogy mi lesz ennek a politikai következménye!

A jelenlegi folyamatok néhány kérdést felvetnek:

  1. melyik párt jelent nagyobb veszélyt Magyarországra, a Fidesz vagy a Jobbik?
  2. a demokratikus ellezék, melyik párttal kell, hogy megvívja a harcát a választókért, a Fidesszel, vagy a jobbikkal?
  3. a Fidesz jelenlegi "aktív" antiszemitizmusa veszélyesebb, vagy a Jobbik "látens" antiszemitizmusa, vagy mind kettőé?
  4. vajon Botka és környezete érti e ezeket a folyamatokat és képes lesz e reagálni?

Forró politikai őszre számíthatunk!


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s