h i r d e t é s

A Fidesz érzékelte Ujhelyi István jelenlétét Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz érzékelte Ujhelyi István jelenlétét Esztergomban

2019. szeptember 27. - 11:21

 

Eseménydús nap volt a tegnap Esztergomban, hiszen a várban lakossági fórumot tartott Varga Judit igazságügyi miniszter asszony, Cserép Jánosék koszorúztak, Ujhelyi István pedig parkolt.

Völner Pál és Hernádi Ádám megtekint - A kép illusztráció! - Forrás: Kirschoff sajtóanyag

A megújult Trafó Café teraszán már kora délután gyülekezett a "fekete hollósereg", hogy az Esztergomi várban

"értékes találkozást ejthessenek meg Varga Judit igazságügyi Miniszter Asszonnyal" - írta a fidesz polgármesterjelöltje a Facebookon.
Arról, hogy mi történt az eseményen egyelőre nincs elérhető hír, de bizonyára majd viszontláthatjuk az eseményt kampányvideóként.

Eközben Cserép János és a Szeretgom Egyesület képviselőjelöltjei megemlékeztek Bottyán Jánosról.

Szintén tegnap történt, hogy Ujhelyi István Esztergomba érkezett, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az általa képviselt politikával, szövetségesként támogassa a Szeretgom Egyesület polgármester-jelöltjének és képviselő-jelöltjeinek programját és indulását az október 13-i önkormányzati választáson.

"A MSZP támogatja a Szeretgom Egyesületet, hogy a jog- és esélyegyenlőség és a szolidaritás érvényesüljön Esztergomban.”

Forrás: Szeretgom

Ujhelyi Szegedről lett országgyűlési képviselő, olyan városból érkezett, amely sosem volt fideszes és ettől függetlenül egy fejlődő város.

EP-képviselőként azért dolgozik, hogy az önkormányzatok közvetlenül juthassanak uniós forráskohoz, kikerülve az Orbán-kormányt. Az EU következő költségvetéséről is szólt, amelyet várhatóan 2020. tavaszán fognak el.

Ujhelyi István szeretett volna egy személyes találkozót kérni Urbán Lászlótól, a Suzuki vezérigazgatójától, de elutasító választ kapott. A pletykák szerint a válasz igen pökhendire sikeredett, többek között az ehhez hasonló stílus miatt:

"...minek akar idejönni? Nincs itt semmi dolga..."

Az EP képviselő parkolása pedig csak azt bizonyítja, hogy a jelenlegi városvezetés képtelen Esztergom normális és felelős vezetésére-irányítására és üzemeletetésére. A "másik újság" meg nyilván arról és úgy tájékoztat, ahogy a finanszírozója elvárja.


 

h i r d e t é s