h i r d e t é s

"A győri közéletnek is orvosra szüksége" - dübörög a Fidesz kampánya

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"A győri közéletnek is orvosra szüksége" - dübörög a Fidesz kampánya

2020. január 08. - 13:58

 

Kampányvideót készített a fideszes polgármester-jelölt, miközben egy szívinfarktusos beteghez ment

Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje sajtótájékoztatót tart Győrben 2020. január 3-án. Fotó: Krizsán Csaba / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap

A fideszes győri főorvos éppen a választás előtt mutatott be egy felvételt önfeláldozó munkájáról. - írja a Népszava

Szombat reggel hat óra van, és éppen most parkoltam le ide a saját parkolómba, mert jött egy szívinfarktus, és ilyenkor, amikor a város alszik, és a sürgősségin is nagy nyugalom van és csönd, jövök, és megint csak megmentjük egy ember életét

 - mondta el egy január 4-én közzétett, facebookos felvételen Dézsi Csaba András, a Fidesz győri polgármester-jelöltje.

Dézsi kardiológus főorvos, így munkájából adódóan szívbetegek kezelésével, megmentésével foglalkozik.

Az viszont nem magától értetődő, hogy erről miért a január 26-ára kiírt időközi önkormányzati választás kampányhajrájában számol be nyilvánosan.

Facebook-oldalán legalásbbi nem találtunk hasonló témájú  korábbi videót. Hírességeket viszont annál többet – a polgármester-jelölt örömmel fényképezkedett a Scorpions,a Motörhead, az Apocaliptica és a Tankcsapda zenészeivel, de kedvenc papagájaival és „Miniszterelnök úrral” is szívesen pózolt.

A videó mindenesetre egyértelműen kampányüzenetként  működött, hiszen több kommentelő is hozzáfűzte: „bízunk a választási sikerekben” (… ) ilyen lelkiismeretes emberekre van szüksége Győr városának” (…)  Az egyetlen lehetséges jelölt, az egyetlen lehetséges jövőkép Dr.Dézsi Csaba András!  Ennél érdekesebb, hogy Füssy Angéla, a Pesti Srácok újságírója is lelkesen méltatta és ajánlotta a  fideszes polgármester-jelöltet: 

nepszava.hu


 

h i r d e t é s