h i r d e t é s

A nép nem tud számolni!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A nép nem tud számolni!

2021. április 13. - 10:37

Több mint 20 000 lélegeztetőgépet vettünk nagyjából 500 millió Euróért.

A kép illusztráció! - Forrás: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A csúcson sem használtunk többet mint 1500 darabot. Az intenzív osztályokon dolgozó orvosok és ápolók szerint, aki lélegeztetőgépre kerül, nagyjából 95 % valószínűséggel meghal. Mondja meg már valaki, hogy miért kellett ezért az eredményért többszáz millió Euróval kitömni semmit érő, az egészséget és a gyógyítást figyelmen kívül hagyó emberek csoportját. Miért kellett olyan készülékeket megvenni, amelyek a Covid gyógyítására alkalmatlanok. Ki adott erre engedélyt, kinek osztották a pénzeket.

Lassan egy Tata méretű városnak megfelelő a halottak száma, jogos a kérdés, hogy mi lett a miniszterelnök ígéretéből, hogy mindenkit meggyógyítanak? EZ nem gyógyítás, hogy az egyik oldalon halálra dolgozzák magukat a kórházakban, a másik oldalon a fociőrült politikusok nyitják az országot, miközben napi 2-300 halottunk van. Ki fogja finanszírozni azoknak az embereknek az életét, akik féltüdővel, beszűkült hörgőkkel, emésztőszervi sérülésekkel, valamint agyi sérülésekkel kerültek ki a Covid fertőzésekből.

Ki a felelős ebben a felelőtlen országban azért, hogy emberek tízezrei maradtak kórházi, onkológia, rehabilitációs ellátás nélkül.

Azok az emberek, akik elkapják a brit változatot iszonyatos kínokat állnak ki, szétköhögik a tüdőjüket, akár fejfájásig teszik ezt, brutális izomfájdalmak kíséretben veri szét a láz őket, a körzeti orvosuk nyitottságára hagyatkozva élik meg betegségüket.

Azok, akiknek nincs közvetlen tapasztalata a betegségről, vagy a korábbi változatokat élték túl, azt gondolják, hogy ez az egész egy sétagalopp, nagyon nem az!

Hülyítik az embereket azzal, hogy az oltás védelmet ad, ami sok hozzáértő ember szerin nem igaz, mert az oltás csak esélyt ad arra, ha kapsz egy fertőzést akkor túléled! Meg kellene mondani az embereknek, hogy nincs biztos, csak lehetséges és azt is, hogy aki teheti pont ezért azonnal vegye fel az oltást, hogy a társadalomban ne keletkezzen több és méretes kár.

Döbbenten látom, hogy tanult emberek tagadják az oltást és vírust, ilyenkor elgondolkodok, hogy vajon kik tanították őket és mire, hogy ennyire buták, korlátoltak és sötétek lettek.

Összefoglalva, a pénz ellopva, használhatatlan gépek raktáron, az orvosok, ápolók széthajtva, az emberek tájékozatlanok, a hülyeség terjed és terjesztik, a fő cél az ellenzék legyalulása, te meg ha bekaptad, küzdj a körzetiorvosoddal együtt!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s