h i r d e t é s

A sellő, aki tonikban fürdőzve ropogtatja a pisztáciát

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A sellő, aki tonikban fürdőzve ropogtatja a pisztáciát

2024. május 06. - 12:28

Megérkeztek a Starbucks nyári italkülönlegességei

A Starbucks ismét előrehozta a nyarat, és egy hónnappal korábban ünnepli a nyári italkülönlegességekre szomjazókat.  Vibráló ízek a pohár alján és tetején egyaránt, tonikos jeges csodák három különböző variációban, egzotikus rózsaszín frissítők és még számos újdonság a kávézólánc megújult szezonális kínálatában, hogy a napfény a lelket is átjárhassa.

Idd úgy, ahogyan csak kedved tartja! A Starbucks a nyár érkeztét régi és új kedvencekkel teszi még élvezetesebbé, különös figyelmet szentelve a hűsítően frissítő hatásuknak. Továbbra is plusz költség nélkül kérhetők a kávézólánc kínálatában elérhető tejalternatívák, a megújult Starbucks® Rewards hűségprogramban pedig számtalan kedvezmény és meglepetés várja azokat, akik a kávézást szívesen egybekötik a Csillagok gyűjtésével.

A tonik elhozta a hűsítő kávék új korszakát

Amikor a kávézólánc legtökéletesebb Arabica kávéja, krémes, testes, édes és citrusos jegyekkel bíró Starbucks® Blonde Roast dermesztő jégkockákkal, pezsgő tonik-variációkkal és friss lime karikákkal egyesül, megszületnek a jeges kávék élvezetének merész és attraktív formái, a Starbucks Sparkling Espresso italok. Az újfajta kávékülönlegességek három izgalmas kombinációval várják a testes fekete és a kellemesen kesernyés tonik rajongóit; a hagyományos Tonic Water Sparkling Espresso, a savanykásan édes Bitter Lemon Sparkling Espresso és a leheletnyi gyömbérrel fűszerezett Ginger Ale Sparkling Espresso személyében.  

Csipetnyi sütemény a jeges kávék tengerében

Az átható desszertek szerelmeseihez szólnak a Starbucks nyári Crème Brulée Cream Cold Foam és csokoládés hideg ízkompozíciói, amelyek a kávézást és a cukrászati mesterműveket egyesítik. A Crème Brulee x Brown Sugar Frappuccino® Blended Beverage és a Crème Brulee x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso csak egyes kávézókban érhetők el.

A kávé és a csokoládé klasszikus párosítása találkozik a szupersima Chocolate Cream Cold Brew-ban, amelyet egy csipet vanília és krémes csokoládés hideghab koronáz meg, tetején kakaóporral és kekszmorzsával. Oly’ sokak elsőszámú Starbucks itala, a fehér csokoládés kávé is megrázta magát a nyári időszakra, hogy az Iced White Choc Pistachio Oat Shaken Espresso verzióval hódítson meg bárkit, aki kipróbálna egy intenzív pisztáciás hidegitalt.

Frissítő rózsaszín álmok

A nyári kávékülönlegességek mellett a valódi gyümölcsök erejével robbannak be a frissítő trópusi ízek a kávézólánc utánozhatatlan italaiban, amelyek a meleg időben átható ízükkel képesek egyszerre hűsíteni a testet és lázba hozni a lelket. Idén visszatérnek a korábbi kedvencek, a Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink és a Dragon Coconut Starbucks Refresha® Drink, az újdonságokra szomjazókat pedig a citrusos  Cool Lime Starbucks Refresha® Drink, és az epres Strawberry Acai Starbucks Refresha® Drink csábító ízei szólítják meg.

Vidd magaddal az egzotikus napfény minden báját!

A kávéházi élmény mellett sokunk szereti az otthona nyugalmában is megélni a minőségi fekete élvezetét. Ebben az egyik legjobb partner a Starbucks, Jáva, Ruanda és Peru zamatát magában rejtő Odyssey Blend szemeskávéja, amely a marcipán, a méz és a csokoládé mellett kellemes citrusossággal lepi meg az egzotikus kávéélményt keresőket. Ezt a csodás harmóniát júniusban a latin ritmusokat járó, mogyorós és trópusi gyümölcsös ízjegyeket magán viselő Sun-Dried Brazil Carmo de Minas szemeskávé váltja. Akár az otthon elkészített kávét vinnéd magaddal, akár a Starbucks kávézóiban szeretnél élni a 200 forintos kedvezménnyel, válaszd a saját termoszodat vagy reusable cupodat, de akár a szezonálisan elérhető élénk, vibráló színekben és mintákkal pompázó darabok közül is választhatsz magadnak egy újat.

Címkék: