h i r d e t é s

Átalakult a CIVILHETES

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Átalakult a CIVILHETES

2014. április 26. - 10:07
0 komment

 

Átalakult a CIVILHETESAz elmúlt években sokszor joggal kaptunk kritikát a civilhetes.hu felületére vonatkozóan.

Az egyik legtöbbet hallott-olvasott  kritika az volt, hogy a portál címlapja nem él, rövid ideig marad rajta a friss tartalom. Sokáig a CIVILHETES szinte csak a Facebook-on élt. Éppen ezért fejlesztettünk sok álmatlan éjjelen és érvelős nappalon át teljesen új felületet.

Ennek ereményét csütörtök óta láthatják Olvasóink a civilhetes.net felületen. Miért váltottunk domain nevet? Prózai oka van, meg akartuk hagyni a civilhetes.hu-t olyannak, amilyen az elmúlt három évben lett. Néhány tartalmat -  időben vissza - átvettünk a civilhetes.hu-ról, de 2014. április 24-től a friss tartalmak már csak a civilhetes.net oldalon olvashatóak.

Készítettünk egy nagyon hosszú képet arról, hogy működik az új felületünk és jól látható rajta, hogy mi változott a régihez képest.

Szerkessze Ön is a lapot!

Reményeink szerint ez a funkció lesz az, amely a legtöbb újdonságot jelenti. Szeretnénk bevonni Olvasóinkat a lapszerkesztésbe! A CIVILHETES-t mindig is úgy terveztük, hogy más lesz, mint a legtöbb hírportál. Embereknek szól, Önnek és nekem is. Véleményünk szerint ezt akkor tudjuk a leghatékonyabban megvalósítani, ha az olvasók is írják. Hírt, benyomást, véleményt, örömöt és bánatot. Egyszóval mindent és mindenről, ami nap, mint nap történik.

{flike}

{jcomments on}


 

Kommentek

h i r d e t é s