h i r d e t é s

Automata hívásokkal toborozták a közönséget Orbán kiskőrösi látogatására

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Automata hívásokkal toborozták a közönséget Orbán kiskőrösi látogatására

2023. március 16. - 05:54

Távolabbi városokban is csengett a telefon.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én. - Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Telefonon buzdítják a lakosokat Orbán Viktor kiskőrösi látogatásán való részvételre – írta meg a szeged.hu.

A lap egy olvasója jelezte, hogy őt és több ismerősét is Farkas Sándor parlamenti képviselő hívta, hogy vegyenek részt az állami rendezvényen, amelyen szerda délután három órakor Orbán Viktor mond beszédet. 

A szeged.hu hozzáteszi, hogy a Csongrád-Csanádi négyes körzet képviselője vélhetően nem személyesen telefonálgatja végig a lakosokat, hanem rögzítették azt a pár mondatot, amellyel Kiskőrösre invitálja a közönséget. 

A képviselő választókörzetének Kiskőröshöz legközelebbi települése is legalább ötven kilométerre van a kisvárostól, ahol már napok óta készülnek az állami ünnepre. A lap szerint a Bács megyei térség képviselői is hívják a helyieket, bár ez nem meglepetés. 

A kisvárosban még a fákat is leporolták az ünnepre, a helyiek szerint már napok óta tart a takarítás, de az utcákat is elrendezték, fellobogózták. Orbán Viktor beszédét kivetítőkön követhetik, akik nem tudnak bejutni a főtérre. 

A miniszterelnök eljövetelére egy kiskőrösi pizzéria is alaposan felkészült, ők Orbánról elnevezett pizzával csábítják az embereket. A narancskarikával teleszórt pizzáról már maga Orbán is posztolt a Facebookon. (rtl.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!