h i r d e t é s

Biztos ami biztos, átadtak egy hónapokkal ezelőtt befejezett bicikliutat Ercsiben

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Biztos ami biztos, átadtak egy hónapokkal ezelőtt befejezett bicikliutat Ercsiben

2019. október 06. - 10:37

 

Az út júniusban már használható volt, de kampányidőszakban ki törődik ilyen apróságokkal.

Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár (középen), Galambos Dénes miniszterelnöki biztos (balra) és Győri Máté polgármester, az átadás során átvágott szalagdarabokkal - Fotó: Ercsi Web/Youtube

Komoly ünnepséget szerveztek pénteken Ercsiben: Győri Máté fideszes polgármester Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Galambos Dénes miniszterelnöki biztos közösen adtak át egy kerékpárutat.

Ahogy a Fejér megyei FEOL írja, "Ercsiben a Duna-parti kompkikötőtől a Cukorgyári lakótelepen álló Szent Erzsébet-­kápolnáig épült ki kerékpárút az elmúlt hónapokban, 3,2 kilométer hosszúságban". 

Csakhogy ugyanez a lap már júniusban is azt írta, hogy ugyanez a kerékpárút elkészült:  "Fontos fejlesztés volt a kerékpárút, amely elkészült, így a kompkikötőtől a Cukorgyári lakótelep melletti Szent Erzsébet-kápolnáig lehet eljutni" - vette észre a 444.hu.

Ez persze nem számít egyedülálló bravúrnak, hiszen Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője kétszer is átadta a Milejszeg és Nagylengyel közötti földutat, a ceremóniákról pedig mindkét esetben hűen beszámolt a Zala megyei ZAOL. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s