h i r d e t é s

Blokknyomtató típusok és felhasználásuk

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Blokknyomtató típusok és felhasználásuk

2024. június 20. - 10:27

A legtöbb esetben az irodai és a céges feladatok ellátásához hagyományos nyomtatókat szoktunk használni. Vannak azonban olyan speciális esetek, megoldások, ahol bizony egy külön eszközre lesz szükség. Ilyen lehet többek között az etikett címkék nyomtatása vagy éppen a blokknyomtatók alkalmazása. Ezekre a készülékekre főleg a kereskedelemben, valamint a vendéglátásban van szükség, ahol pillanatok alatt van szükség egyedi számlára. 

Forrás: dunasp.hu

Ebben a cikkben fény derül arra, hogy milyen típusai vannak és hogyan használhatóak a mindennapok során.

Mire jó egy blokknyomtató és milyen fajtái léteznek?

A blokknyomtató a kereskedelmi egységek egyik legfontosabb eszköze. Kompromisszummentes megoldást kínálnak az éttermi felhasználásokra, hiszen másodpercek alatt elkészíti a blokkot. Ezzel elkerülhetjük a hosszú, kígyózó sorokat a kasszánál, a pultnál. Típustól függően több interfésszel készülnek ezek a berendezések, így létezik USB, RS232, Ethernet, valamint Wi-Fi csatlakozásra alkalmas változat egyaránt.

A másik lehetőség a hordozható blokknyomtató, számlakészítő gép, amelyet apró méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magunkkal tudunk vinni. Az övre csatolható hordozható blokknyomtató kifejezetten azoknak lett megalkotva, akik számára fontos a mobilitás, mint a helyszíni értékesítés és a szerviz. Okostelefonról, notebookról, tabletről egyaránt irányítható.

A hordozható számlanyomtatók típustól függően vezeték nélküli kommunikációra is alkalmasak lehetnek. Kompatibilisek mind Androiddal, mind Windows-zal, mind iOS eszközökkel.

Miért éri meg megbízható céget választani?

A DunaSP mindegyik típussal rendelkezik, és ők Közép-Európa egyik legnagyobb blokknyomtató vállalata, akik raktárkészletről biztosítanak ilyen gépeket. Több száz készülék áll rendelkezésre, amiből bátran válogathatunk attól függően, hogy milyen felhasználásra keresünk eszközöket.

A cég a magyar piacon egyedülálló blokknyomtató beszállítói háttérrel rendelkezik, így bízhatunk abban, hogy az általuk forgalmazott változatok tartós üzemre képesek. Meghallgatják az igényeket, ez alapján költséghatékony megoldást kínálnak a vállalatok számára. Emellett szakmai tanácsadást nyújtanak, így ha esetleg probléma adódna, akkor lesz kihez fordulni.

Milyen blokknyomtatók léteznek?

Ott van például a Birch CP-Q1UN modell, amely a fejlesztéseknek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást kínál a vállalkozások és nagyobb cégek számára. A számlanyomtató készülékkel blokkot, számlát, szállítólevelet, átvételi elismervényt, bizonylatot egyaránt nyomtathatunk.

Egy rendkívül népszerű, megbízható, alacsony meghibásodási rátával rendelkező eszköz, ami könnyen megfizethető, gyorsan megtérülő beruházás. Tökéletes választás vendéglátó egységbe, a kereskedelembe, irodába vagy éppen hivatalokba.