h i r d e t é s


Az ellenzék magát veri meg, mert nem érti, hogy mi és miért történik Orbán rendszerében!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Az ellenzék magát veri meg, mert nem érti, hogy mi és miért történik Orbán rendszerében!

2017. január 08. - 10:23
2 komment

 

Az ellenzék, mivel nem találja a fogást Orbán NER-jén, hatalmas pótcselekvésekbe kezd, aminek a látható lépései Clinton kritika nélküli ajnározása, Trum Putyinnal való összemosása, Orbán Putyinizálása.

Forrás: kiettemeg.pestisracok.hu

Az azonban látszik, hogy az egymásnak igazolt sikereken kívül az egész egy katyvasszá válik, amelyben Orbán támogatóit világosan vezeti és képes megőrizni az 50% körüli támogatottságát.

Utolért bennünket a magyar átok, amely arról szól, hogy mindenki hibás, csak magunk nem és a keletkezett hibák elhárításához nem kapunk megfelelő külső segítséget.

Tisztelt ellenzék!

Ha azt az energiát, amit Clinton népszerűsítésébe fektettek, pénzre tudták volna váltani, akkor most a gázszerelő bácsinak nem lenne egyetlen lapja sem és lenne legalább egy olyan TV csatorna, amelyik az önök befolyása alatt állna.

Önök dumálták a Clintoni demokráciát, de ezt a dumát nem tudták sem politikai, sem gazdasági támogatássá átalakítani.

A belpolitikai helyzet olyanná vált, mint a 2. világháborús haditudósítások, csak azt nem tudni, hogy a mai ellenzék az oroszok vagy a németek szerepében van. A totális visszavonulás orosz variációja, amelyből következett egy hatalmas ellentámadás, vagy a német verzió a rugalmas elszakadásnak nevezett folyamatos visszavonulás, amely totális vereséggel végződött.

Nagyon kérem az olvasót, hogy ebbe a technikai folyamatba ne gondoljon bele semmi ideológiát, mert nincs benne! Az a baj, hogy az a fintorgás, ami folyik Trumppal és Putyinnal kapcsolatban, az egy ilyen kis ország számára totálisan kontraproduktív, hiszen nekünk a nagyok asztaláról leeső morzsákat kell összeszedni, nem pedig az asztalon lévő menüt kritizálni. Orbán a hatalma érdekében vagy pénzért minden [email protected] bemászik, és onnan megpróbálja kihúzni az utolsó fillért is.

Ezzel nincs semmi baj, mert tökéletesen csinálja, a baj azzal van ahogy és amire, valamint amiért felhasználja!

Orbánt folyamatos kritika éri, hogy megalomán, miközben az ellenzék is az, mert állandóan viszonyt fejez ki Obamával, Trumppal, Merkellel és Putyinnal.

Orbán lehet, hogy másolja Putyint és a Putyinizmust, de egyetlen olyan anyagot sem láttam, amelyik objektívan írná le azt, ami velünk történik, a belső folyamatainkat a modern hatalomgyakorló és megtartó rendszerekbe illesztve.

Tisztelt ellenzék!

Amennyiben a kialakult rendszert mélyebben megnézzük, akkor Orbán a politikai gravitációt használja, amely a világban egységes, nem a Putyinit, nem a Trumpit.

Ennek a központi eleme a hatalom nem a demokrácia!

Orbán nem azért tesz antidemokratikus vagy demokráciát nem támogató lépéseket, mert antidemokrata, hanem azért, mert az szükséges a hatalmához, ő nem csinál ebből elvi kérdést! Ha az események úgy alakulnak, hogy a demokrácia a célravezető, ő lesz a legnagyobb demokrata, de ez igaz a diktatúrára is.

Az, hogy az Orbáni-rendszer egészet, benne a hálózatos társadalomtól (polgári körök), a közösségi médián keresztül, a TV, rádió és sajtó modern felfogásáig, az ellenzék képtelen felfogni és ellenszert találni az súlyos teljesítményhiány!

Éppen ezért van még a mai napig a múltbéli szereplőknek hatása az ellenzéki oldalon, mert a hibák feltárását és az azokhoz való viszonyulást, fontosabbnak tartják, mint a megoldás kidolgozását!

Arra már gondolni sem merek, hogy képtelenek rá.


2 komment


h i r d e t é s

betöltés..

;