h i r d e t é s

Egészen szürreális, kik szerveznek augusztus 20-ra Orbán-ellenes tüntetés

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egészen szürreális, kik szerveznek augusztus 20-ra Orbán-ellenes tüntetés

2021. augusztus 19. - 16:27

 

Váratlan irányból érkezik a támadás.

A kép illusztráció! - Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

Tüntetést szervez Orbán Viktor hivatala elé a budai Várba a Mi Hazánk a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen – idézi az Országos Sajtószolgálat Dúró Dóra közleményét.

Az újabb foglalkozási körökben kilátásba helyezett kötelezések alkotmányellenesek is, mivel a kormány azzal zsarolja az embereket: oltassák be magukat, különben elveszik a munkájukat.

Ezért a Mi Hazánk az Alkotmánybírósághoz is fordult, a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében közzétéve a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az egészségügyi dolgozók számára.

Az Alkotmánybíróság így megsemmisítheti a koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételéről szóló 449/2021. (VII. 29.) Korm. rendeletet alaptörvény-ellenesség miatt, ahogy az Ab bejelentése szerint a védettségi igazolványról már hamarosan dönthet a Mi Hazánk által szervezett tömeges panasz nyomán, alapjogok megsértése miatt.

Dúró Dóra Facebook-bejegyzésében hozzáteszi, a Mi Hazánk

ellenzi a gyerekek oltását, mivel az háromszor halálosabb rájuk, mint maga a koronavírus az USA járványügyi és betegségmegelőzési központjának adatai alapján. Ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt is üzeni Orbán Viktornak: „Hagyják békén a gyerekeinket!”

- írja a képviselő.

A tüntetés szeptember 4-én (szombat) 15 órától Orbán Viktor hivatala előtt lesz (Bp. I. ker, Színház utca, a Miniszterelnökség főbejáratánál). (Propeller)


 

Kommentek

h i r d e t é s