h i r d e t é s

Egy DK-s hülyesége miatt a teljes ellenzéket tolvajozza a Fidesz

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy DK-s hülyesége miatt a teljes ellenzéket tolvajozza a Fidesz

2020. október 17. - 06:18

A DK budapesti botrányát a Fidesz sem hagyta szó nélkül

Már kilépett a DK-ból Norka-Szász Tamás - Fotó: Borka-Szász Tamás Facebook oldala

"Egy párttársam, akivel együtt dolgozunk tavaly nyár óta az önkormányzati kampányban, majd a választási győzelem után az önkormányzatban, csúnyán cserben hagyott. Vagy talán még ennél is erősebben kellene fogalmaznom. Elárult" – írja Niedermüller Péter VII. kerületi polgármester a közösségi oldalán.

Állítása szerint azért akarták és akarják vezetni a kerületet, mert vannak elveik, ők nem olyanok, mint a kormány és annak holdudvara, "mi nem lopunk, csalunk, ügyeskedünk. És akkor most a DK egyik tagja, egy önkormányzati képviselő áramot lop hivatali irodájában. Most akkor mit mondjak? Oly mértékben csalódott és elkeseredett vagyok, hogy alig tudok mondani valamit" – teszi hozzá.

"Egyszerűen fáj, ordítani tudnék, hogy mi az öreg ördögnek kell ilyen baromságot csinálni? Miért kell veszélyeztetni mindent, amit lassan, rettenetesen sok munkával elértünk? Miért kell cserben hagyni mindenkit, a többi képviselőt, a pártot, az eszméinket? Tényleg le vagyok sújtva, mélységesen fel vagyok háborodva, erre egyszerűen nem voltam felkészülve" – olvasható a DK-s polgármester elkeseredett bejegyzésének a végén.

 

A Fidesz közleményben reagált

Erzsébetvárosban a baloldal korábban is lopott és most is lopű

A baloldal ott folytatja Erzsébetvárosban, ahol 2010-ben abbahagyta. Emlékezetes, hogy a Hunvald-korszakban a nyomozó szervek elvitték a baloldali polgármestert és ugyancsak letartóztatták az akkori pénzügyi bizottság elnökét is, akit súlyos börtönbüntetésre ítéltek vagyonellenes bűncselekmények miatt.

A mai napon a baloldal pénzügyi bizottsági elnökét érte tetten a nyomozó hatóság. Hivatalosan lopás a gyanú tárgya, amelyet az önkormányzat hivatalos helyiségében folytatott a DK-s képviselő, de ennél sokkal súlyosabb bűncselekmények is feltételezhetőek.

A gyanú fennáll, ezért kérdezzük, hogy tudott-e erről a kerület gyurcsányista vezetése, Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere. Részesültek-e a lopásból származó haszonból ő és a Demokratikus Koalíció, finanszírozták-e a pártjukat a lopott pénzből? Felszólítjuk Oláh Lajost, a kerület DK-s országgyűlési képviselőjét, hogy nyilatkozzon arról, hogy az önkormányzati jobbkeze, a bűncselekményben feltételezhetően érintett Borka-Szász Tamás, juttatott-e számára a lopott haszonból, hiszen tudomásunk szerint rendszeresen tárgyalt a gyanúsítottal a lopás helyszínén.

Az erzsébetvárosiak sajnos ismét megtapasztalták, hogy a baloldal Erzsébetvárosba nem önkormányzatot vezetni, hanem lopni jár. Bízunk abban, hogy a hatóságok a bűncselekmény minden szálát és érintettjét felderítik és bíróság elé állítják.

VII. kerületi Fidesz
Kiadó: Fidesz


h i r d e t é s

Clicky