h i r d e t é s

Ez van! Vasárnap visszavonulok minden politikai tartalmú hírtől! Félő, hogy kénytelen is leszek!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ez van! Vasárnap visszavonulok minden politikai tartalmú hírtől! Félő, hogy kénytelen is leszek!

2016. szeptember 29. - 08:52
0 komment

 

Az elmebajos jobbratolódás úgy látszik világjelenség. 

dcwhispers.com

Valamikor elképzelhetetlen lett volna, hogy ilyen alak, mint a Trump (barátaim Rump-nak hívják, ami valagot jelent pl. rump-steak a kocsmában) az elnökválasztási procedúrában ilyen sokáig küzdelemben legyen. Nem fog nyerni - barátaim szerint egészen biztosan nem - és emellett az is szól, hogy a zorbán ezt a sztéket nyalogatja.

Dehát úgy látszik igaz, hogy a történelem a rossz emlékek tudománya.

Arról nem is beszélve, hogy ezzel a választási "küzdelemmel" az elnöki tekintély, az elnöki hivatal tiszteletreméltósága (ha van ilyen szó a magyarban) teljesen lejáratódott. Ezt persze, mi itthon is látjuk és érezzük a sok büdöslábú kormányember szagát. 

Az persze egészen más kérdés, hogy az elnöki feladatok ellátása rettenetes darálót, nem embernek való megterhelést jelent (még a legjobb tanácsadók esetében is Amerikában), és ezért szinte elképzelhetetlen, hogy erre egy 70 éves férfi, vagy 69 éves nő alkalmas lehet.

Szökjünk meg? Hová?

Ma jelentette be Elon Musk dél-afrikai milliárdos, hogy szervezésében 6 év múlva lehetővé válik az utazás a Mars-ra. Kb. 200 ezer dollárba fog kerülni - de azt nem tudom, hogy ez egy út vagy retúr jegy per fő.

Ha retúr, akkor nem kell.


 

h i r d e t é s