h i r d e t é s

George Clooney reakciókat váltott ki a kormányoldalon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

George Clooney reakciókat váltott ki a kormányoldalon

2020. november 26. - 07:58

 

Annyira, de annyira szánalmasak ezek a senki kis véglények, amint a VEZÉR se…t nyalva próbálják bizonygatni a nagyságát, s eközben egy olyan valakit szeretnének eláztatni, akinek a cipőtalpáig sem érnek fel. 

George Clooney és Barack Obama - Forrás: Juszt László Facebook oldala

Először Deutsch Tamás a szokásos választékos stílusában tett megjegyzést: George Clooney "egy amerikai csepűrágó, aki marhaságokat beszél Magyarországról."

Másodszor Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője érezte úgy, hogy ideje kiállni a vezérért, s odacsapni George Clooneynak azzal, hogy "nyilvánvalóan Soros politikai szándékait hajtja végre". Tette ezt azért, mert a színész egy GQ-nak adott interjúban példaként a világban tapasztalt gyűlöletre és dühre Jair Bolsonaro brazil elnököt és Orbán Viktort hozta fel példának.

Harmadszor egy Varga Judit nevű miniszter üzent George Clooneynak a hazánkat bíráló (?) - csak Orbánról volt szó - kijelentése kapcsán. Ezt írta: "Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik." Én viszont úgy gondolom, ha valakit a tények érdekelnek, az még véletlenül se forduljon Varga miniszter asszonyhoz, mert azoktól ő feltűnően idegenkedik.

Negyedszer, - de szerintem nem utolsóként - meg egy másik kormányzati nagyágyú ezt találta mondani: "Óva intenék azért attól, hogy George Clooney-t világpolitikával kapcsolatban egy ilyen orákulumnak tekintsük. Minden tisztelet mellett én abban sem vagyok biztos, hogy ha egy hétköznap megkérdeznék, akkor egészen pontosan elhelyezné, hogy Budapest, Magyarország hol van, és mit is kell rólunk tudni" - mondta Menczel Tamás egyébként tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért államtitkárnak kinevezett valaki.
Még hozzátette, "George Clooney valószínűleg nem fogja félrenyelni a kávéját az én véleményem miatt, de ettől még a butaság butaság marad."

Na, ebben az egyben egyetértünk.

S végül, - csak úgy magunk közt - egy kicsit nem lihegitek túl ezt a dolgot? Vagy ennyire fáj az igazság?

 

Juszt László
Facebook


 

Kommentek

h i r d e t é s