fbpx Gyurcsány Ferenc beszólt Márki-Zay Péternek | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gyurcsány Ferenc beszólt Márki-Zay Péternek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány Ferenc beszólt Márki-Zay Péternek

2021. október 11. - 16:20

 

Nincs ez rendjén - üzente meg a DK elnöke.

Fotó: Erdős Dénes / Népszava

"Dolog van. Dolga van minden DK-s támogatónak, dolga van sok ellenzékinek. Tíz év óta hallhatjuk a Fidesztől és köreitől, hogy alávalók vagyunk, hogy velünk a haza tönkremegy, hogy egyáltalán: Gyurcsány"- kezdte hétfő délelőtti Facebook-bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke. A volt kormányfő szerint ezt már megszokták, küzdenek ellene és benne van a pakliban. 

"De most az történik, hogy az ellenzék egy része Márki-Zay Péter vezetésével is úgy akar kormányt váltani, hogy annyit mond: Gyurcsány. Esetleg hozzáteszi, hogy Dobrev. Nincs ez rendben" - folytatódik a bejegyzés.

Úgy véli, ezzel nem az a baj önmagában, hogy így nem lehet kormányt váltani, hanem az, hogy így "magunkra vesszük ellenfeleink gyalázatának egy darabját".  Ne engedjétek. Nem én miattam. Nem a DK miatt. Magunk miatt, mindőnk miatt, hazánk miatt. Jobb ezt most megállítani" - zárta sorait Gyurcsány Ferenc.

 

Kispest szocialista polgármestere is Dobrev Klárát választotta

"Hát akkor hajrá Dobrev Klára!" - ezzel a kommentárral osztotta meg Kispest MSZP-s vezetője, Gajda Péter, hogy ő is a DK miniszterelnök-jelöltjére voksolt. A politikus nincsen egyedül: Józsefváros párbeszédes alpolgármestere, Erőss Gábor és Újbuda ugyancsak párbeszédes alpolgármestere, Barabás Richárd szintén Dobrev Klára mellett tette le a szavazatát. 

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s