h i r d e t é s


Gyurcsányt és Dobrev Klárát a parlament döntése után börtönbe kell vinni, a Czeglédi ügyben!y

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsányt és Dobrev Klárát a parlament döntése után börtönbe kell vinni, a Czeglédi ügyben!y

2017. november 25. - 09:32

 

A jogállam lábbal tiprása történik a Czeglédi ügyben, hiszen egyesek túlbuzgósága miatt, még nincsenek börtönben a Czeglédi ügy parlamenti döntéssel megerősített „tettesei”. 

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke felesége Dobrev Klára társaságában a párt kongresszusán a Syma rendezvényközpontban 2016. február 13-án - Fotó: Marjai János

Költik a nemzet pénzét okafogyott nyomozásra, hiszen nem kell más, mint az, hogy Németh Szilárd leadja a névsort, Gyurcsány Ferencet, Dobrev Klárát. Ezt a névsort behelyezve a parlamenti határozatba, nem kell mást tenni, mint a bíróságtól kikérni a hónapok óta elkészült ítéletet, és irány a börtön.

Nyomorult helyzetben lehet az a nyomozó, aki Dobrev Klárát kihallgatta a Czeglédi ügyben, mert nem kaphatta még meg a parlament döntését. Mivel vélhetően hallott a valamikori ÁVH és a 3/3 módszereiről, valamint láthatta „A tanú” című filmet. Az, hogy meg van az ítélet és abból visszafele nyomozni bizonyára jelentősen megkönnyíti a munkáját, igaz nem kell mást feladnia csak azt, amit eddig tanult, vagy hallott a jogállamról. Szörnyű lehet felesleges megalázó munkát végezni, hiszen minden kész van, még a jogállam is.

Mikor a rendszerváltás megtörtént azt hittem, hogy a pártbizottság által, szerelemféltésből, irigységből, butaságból konstruált koncepciós ügyei majd eltűnnek és a rossz álmokból is törlődnek, azonban Dobrev Klára kihallgatása nem a 70-s éveket, hanem az 50-s évek legszörnyűbb időszakát idézik vissza.

 Sosem gondoltam, hogy egyszer a Gyurcsány család miatt fogok „tollat” ragadni és a védelmükre kelni, hiszen azt, amit a DK-val és az ellenzékkel csinálnak, mélységesen elítélem, azonban ennél sokkal jobban elítélem a jogállam lábbal tiprását!

Talán egyszer szabad lesz Magyarország!h i r d e t é s

betöltés..

;