h i r d e t é s

Hadházy Ákos elmondta, mit tegyenek azok, akiket megzsarolnak, hogy a Fideszre szavazzanak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Hadházy Ákos elmondta, mit tegyenek azok, akiket megzsarolnak, hogy a Fideszre szavazzanak

2022. április 03. - 15:30

Egyetlen szavazaton is múlhat a kormányváltás, minden ellenzéki voks fontos, a független képviselő szerint nem véletlen, hogy a kormány, élén Orbán Viktorral ennyire fél. Mert jó eséllyel, saját felméréseik is mutatják a veszélyt, hogy elbukhatják a hatalmat. Rengeteg embert megzsarolnak munkaadóik, hogy fényképpel bizonyítaniuk kell, hogy a Fideszre szavaztak. Ez ellen azonban lehet tenni egyet s mást.

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Hadházy Ákos a Facebookon tette közzé saját voksát, illetve jótanácsokat arra az esetre, ha valakit a munkaadója fénykép készítésére kötelez a szavazófülkében.

“Korán keltem és az elsők között már szavaztam is, hogy időben felhívhassam három NAGYON FONTOS dologra a figyelmet:

1) bármit is mondanak a közvélemény-kutatások, ez a meccs nincs lefutva. Sok jel mutat arra, hogy a Fidesz nagyon meg is van ijedve a saját méréseik miatt. De minden azon múlik, el tudunk-e vinni olyan embereket is, akiknek ugyan elegük van a rendszerből, de nem hisznek a szavazatuk erejében. (pedig éppen rajtuk múlhat)

2) arra kérem Önöket, hogy minél hamarabb menjenek el szavazni és Önök is osszák ezt meg ezt a közösségi profiljukon. Mutassanak példát azoknak, akik még mindig nem döntöttek arról, hogy választanak-e. Azokat kell elgondolkodtatni, akik látják a korrupt rendszer tarthatatlanságát, de “távol akarják magukat tartani a politikától” (ha nem szavaznak Orbán ellen, azzal automatikusan Orbánt és a Fideszt segítik). Ha sokan osztják meg a szavazásukat, azzal ellensúlyozhatjuk azt a horribilis összegű pénzösszeget, aminek a segítségével a Fidesz ma el akarja árasztani hirdetésekkel az internetet.

3) Még egyszer fel szeretném hívni arra is a figyelmet:sajnos ma NAGYON SOKAN lesznek, akik NEM ÖNKÉNT fotózzák le a szavazólapokat. A Fidesz nem véletlenül tette legálissá a fotózást.

Több jelzést kaptam arról, hogy vannak munkavállalók, akiket megzsarol a munkaadója, hogy a Fideszre kell szavazni és erről fotót is kér. És persze tudjuk, hogy tömegesen fizethetnek is szavazatokért. De TÖBB LEHETŐSÉG is van ilyenkor. Először be kell húzni az ikszet, aztán jöhet a fotó, de a lapot még nem kell az urnába dobni. LEHET UGYANIS KÉRNI ÚJ LAPOT, ha valaki elsőre elrontotta . Ezután csak a javítottat kell majd betenni a borítékba, a kizsarolt fideszes szavazatot pedig majd a fényképen meg lehet mutatni a zsarolónak. Az is egy lehetőség, ha a fotó után még egy ikszet tesz valahova- ekkor érvénytelen lesz a szavazat, de legalább nem segíti a Fideszt. De a legjobb megoldás azoknak, akik nem érzik kiszolgáltatottnak magukat: ezeket a zsarolásokat negligálni és az elkövetőket fel kell jelenteni.

Senki ne felejtse: ma nem négy év, hanem akár évtizedek sorsa is eldőlhet!” (borsod24.hu)