h i r d e t é s

Hogyan töltsük el az időnket a reptéren?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hogyan töltsük el az időnket a reptéren?

2020. február 22. - 13:52

 

Eltörölték a járatod a rossz időjárás miatt? Vagy lekésted a géped és most órákig kell várj a következőre?

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Ilyen még a legeltervezettebb utazás során is előfordulhat, egy tapasztalt utassal. - írja a Légi Segéd

Sokan nem tudják, hogy a helyett, hogy a kényelmetlen reptéri székeken ücsörögnének órák hosszáig, sok dolog van a reptéren amik izgalmasak, érdekesek és legkevésbé sem unalmasak!

Tornázzunk!

Sok reptéren van már edzőterem amit ingyenesen vagy szimbolikus összegért igénybe vehetünk. Ez egyaránt jó, hogy a hosszú út után az elgémberedett izmainkat megnyújtóztassuk, vagy amíg várunk a gépre eltöltsük valami jóval és hasznossal az időt.

A nagyobb reptereken még zuhanyzó is van, ha valaki esetleg annyira megizzadna a nagy tornában..

Relaxáljunk a gyógyfürdőben

Az egész napos ülés és várakozás kimerítő tud lenni. Épp ezért sok reptéren megtalálhatóak már meleg vizes fürdők, masszázs szalonok, de még manikűr és pedikűr is. Ez egy remek lehetőség, hogy eltereljük a figyelmünket és picit tudjunk relaxálni.

Irány a Business Class Lounge – Avagy vegyünk belépőt az első osztályú jeggyel rendelkezők várótermébe

Tudtad hogy nem kell feltétlenül első osztályra szóló repülőjegyed legyen hogy be tudj menni az ehhez a jegytípushoz tartozó várakozóba? Ha turista repülőjegyed van, akkor is be tudsz menni, elég ha a belépőt megvásárolod.  Érdemes fontolóra venni ezt a lehetőséget, különösen, ha az éjszakát a reptéren kell töltenünk, ugyanis elkülönített alvó részlegek is vannak, amik nagyon kényelmesek és nem utolsó sorban sokkal biztonságosabbak, mint egy várakozóban, egy kényelmetlen széken eltöltött éjszaka. Sőt! Étel, ital fogyasztást is tartalmaz a jegy, és vizes blokk is van, amelyek segítenek, hogy másnap reggel frissen és üdén induljunk útnak. 

Menjünk ki!

Hogyha sok időnk van még mielőtt indulna a gép, kerekedjünk fel és nézzünk szét a városban! A nagyobb ázsiai városokban még szervezett busz utak is vannak azoknak, akik 5 vagy több órát kéne várakozzanak a reptéren. 

Sétáljuk körbe a repteret!

Hasznosan töltjük az időnket ha addig amíg várunk, elindulunk az olykor végeláthatatlannak tűnő folyosókon. Nem is sejtjük de akár 10 000 lépést is megtehetünk ilyen módon, és nem utolsó sorban feltérképezzük mi, hol, merre..

Ismerkedjünk!

Egyedül utazol? Unatkozol és szívesen beszélgetnél? Nem is gondolnád de sokan vannak mások is így ezzel, csak nincs bátorságuk beszélgetést kezdeményezi. Tedd meg te az első lépést és nyiss! Feldobhatnád kezdő témának akár a törölt járatot is, sem hogy magadban bosszankodj rajta…

legiseged.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s