h i r d e t é s

Ismét virágba borulhatnak a kecskeméti kockaházak balkonjai

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ismét virágba borulhatnak a kecskeméti kockaházak balkonjai

2020. május 29. - 07:24

Immár hetedik alkalommal szervezi meg a Virágos balkonok akciót a Kecskeméti Városszépítő Egyesület. Négy-négy palántát kapnak a lakók.

Az egyesület hagyományossá vált akciójának célja, hogy a belváros szocreál stílusban épült meghatározó társasházait megszépítsék. Ahogy az utóbbi években mindig, ezúttal is a Kossuth téri Lordok Társasház, a Petőfi Sándor utcai Szalagházak Lakásszövetkezet, a Szabadság tér 5. társasház (OTP fölött) és a Horváth Döme körúti ­lakásszövetkezet balkonjai borulhatnak nyárra virágba. A költségvetés a korábbi évekhez képest némileg szűkösebb, az egyesület 150 ezer forintot kap a Városi Támogatási Program keretében, és ugyanennyit tesznek hozzá. Ezúttal családonként nem hat, hanem négy palántát – köztük két muskátlit – tudnak adni az igénylő lakóknak. A Hírös Kertészek Egyesülete által kedvezményes áron biztosított virágokat csütörtökön és pénteken osztja ki Király József, a Városszépítő Egyesület elnöke a tagokkal közösen (csütörtökön a Szalagháznál és a Lordoknál, pénteken a másik két helyszínen).

  •  2020. május 28. (csütörtök) 17:00 óra    Petőfi S. u. szalagház, helyszín: a Szalagház mögötti játszótér
  • 2020. május 28. (csütötök) 18:00 óra    Lordok társasház, helyszín: a társasház belső udvara
  • 2020. május 29. (péntek) 17:00 óra        Horváth Döme körúti társasház, helyszín: az épület mögötti parkoló
  • 2020. május 29. (péntek)  18:00 óra      Szabadság tér 5. társasház (OTP feletti lakások), helyszín: a társasház belső udvara

 

BAON


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s