h i r d e t é s

Kecskeméten is megnyílnak a játszóterek jövő héttől

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kecskeméten is megnyílnak a játszóterek jövő héttől

2020. május 15. - 13:46

 

A Városi Operatív Törzs pénteki döntéseiről Szemereyné Pataki Klaudia polgármester adott ki közleményt:

- Az operatív törzs felkéri a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.-t, hogy gondoskodjon a játszóterek megnyitásáról 2020. május 18-tól.

- A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. gondoskodjon a játszóterek fokozott tisztán tartásáról a Gondoskodó Szolgálat fiatal önkénteseinek bevonásával.

- Az operatív törzs javasolja a szülőknek, hogy a játszóterek látogatása során tartsák be a szociális távolságot és gondoskodjanak kézfertőtlenítő használatáról.

-  Az operatív törzs úgy dönt, hogy a Kecskeméti Városrendészet naponta 16-19 óra között fokozottan ellenőrizze a játszótereket, és hívja fel a figyelmet az 1,5 méteres védőtávolság betartására.

- Az operatív törzs felkéri a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (strand) június közepére tervezett megnyitásához a szükséges előkészületeket tegye meg.

- Az operatív törzs úgy dönt, hogy a gyermekfelügyeletbe bekapcsolódó további bölcsődék, óvodák esetében a gyermekek érkezése és távozása szintén zsilipeléssel történjen.

- Az operatív törzs felkéri a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a helyi közösségi közlekedés menetrendjének folyamatos felülvizsgálatáról.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s