h i r d e t é s

Kellemes őszi időnk lesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kellemes őszi időnk lesz

2015. október 04. - 07:37
0 komment

 

Folytatódik a napsütéses idő, bár időnként megnövekszik a felhőzet. Kicsit melegebb lesz, mint szombaton, reggel már nem kell talajmenti fagyokra számítani. A jövő héten már változékony időre számíthatunk.

Délelőtt általában derült, gyengén felhős időre van kilátás, sok napsütés várható - írja az idojaras.hu. Csapadék nem lesz.

Délután nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Míg nyugaton már lesznek erősen felhős területek, addig keleten még többfelé derült idő lesz a jellemző. Csapadék nem valószínű.  A délnyugati szél időnként megélénkül.

A hőmérséklet csúcsértékei 19, 24 fok között alakulnak.

Milyen időre számíthatunk a dolgos hétköznapokon?

Hétfőn nyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Eleinte a Dunántúlon, majd az egész ország területén elszórtan lehet esőre, záporesőre számítani. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Kedden nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csapadékra még nem kell számítani. A délkeleti szél mérsékelt lesz. Kora délután 18, 23 fok várható.

Szerdán általában erősen felhős, borult lesz az ég. Sokfelé kell esőre, záporesőre készülni. Megerősödik az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felől fokozatosan felszakadozik, majd csökken a felhőzet. Csapadék már csak az északkeleti régióban fordulhat elő. Az északnyugati szél erős lesz. 15, 20 fokra melegszik a levegő.

Pénteken a sok napsütést csak kevés felhő zavarhatja. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul. 

 

idojaras.hu

 


 

h i r d e t é s