h i r d e t é s

Kiszáll az étterem bizniszből Gáspár Laci

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kiszáll az étterem bizniszből Gáspár Laci

2017. szeptember 14. - 09:24

 

Szerdán este az alábbi Facebook bejegyzéssel búcsúzott Gáspár Laci a kecskeméti vendéglátós vállalkozásától, a Rákóczi úti Pálma Bisztrótól.

“Sziasztok! 

Mint azt sokan tudjátok,egy évvel ezelőtt belevágtam egy új dologba és egy régi vágyamat,álmomat követve nem kis kockázatot vállalva bátorságot vettem és átvettem egy üzletet,megnyitottam a Pálma Bisztrót Kecskemét szívében! Ez a kis kirándulás most véget ér...
Nem arról van szó,hogy megbántam,vagy nem ment,esetleg belebuktam,sőt...nagyon jól ment és felejthetetlen élmény marad számomra mindig,de sokkal több időt,energiát vett el tőlem,mint azt előtte gondoltam! A család,a zene és ugye az X-faktor a legfontosabb most nekem és bár imádtam szerettem és nagyon élveztem ezt a számomra teljesen új világot,rá kellett jönnöm,hogy ezt én így nem tudom teljes szívvel-lélekkel csinálni és én csak úgy szeretek csinálni bármit is,hogy bele adok mindent! Fáj azért a szívem most,de egy nagy megkönnyebbülést is érzek!
Most ment a Lacikám első osztályba,a Mirikém középiskolába és ugye a Noelka is lassan bölcsis lesz,fontos nekem,hogy legyen rájuk időm!
Aztán az jön az X-faktor élő show és a most készülő új lemezemmel is végre többet foglalkozhatok!
Sokat tanultam az egy év alatt,szereztem sok tapasztalatot és rengeteg BARÁTOT! Nagyon jó bulik voltak,sok zenesztársam eljött fellépni,akiknek nagyon köszönöm!
És köszönöm mindenkinek,hogy eljöttetek hozzánk,megtiszteltetek minket! Köszönöm minden dolgozónak a lelkiismeretes munkáját!
Szeptember végéig még vagyunk,lesz majd egy hatalmas Búcsú party is,de arról még később....
A Pálma helyén egy nagyon jó kis dolog lesz,de arról még nem szeretnék beszélni,az is lehet,hogy teljesen azért nem szakadok el a helytől,de erről is majd később.....
Ezeket a képeket most könnyes szemekkel töltöttem fel…
Hiányozni fog,de talán egyszer még lesz egy legalább ilyen jó helyem,ki tudja.."


 

h i r d e t é s