h i r d e t é s

Kovács Zoltán kormányszóvivő, (hanta gyáros), felhúzta a szemöldökét!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kovács Zoltán kormányszóvivő, (hanta gyáros), felhúzta a szemöldökét!

2016. február 22. - 11:39
0 komment

 

A hír, hogy Kovács Zoltán, (hanta gyáros), a migráns kvóta ellenzéki kommunikációján felhúzta a szemöldökét.

Forrás: kormany.hu

Ebben az országban sokan húzkodják a szemöldöküket, ki azért, mert nem vitték el a cégét, kinek ellopták a földjét, trafikját, az életét, vagy a fene tudja, hogy még mit. Csak azt nem értem, hogy ez a jólétbe került kormányszóvivő, (hanta gyáros) miért húzogatja. Semmi oka sincs rá, mert a szájából annyi, a társadalmat össze-vissza tájékoztató szó jött ki, hogy azt ép ésszel nem lehet felfogni.

Néha azt hiszi az ember, hogy egy igazi hanta gyár igazgatója, a lényeg csak és kizárólag arról szól, hogyan maradjon Orbán hatalmon.

Ha nem lett volna Goebbels náci, akkor lehet használnám a nevét is, de ez így méltatlan és emberileg igaztalan lenne.

Viszont az érzésem az, hogy GDP arányosan talán csak a volt Harmadik Birodalomban [email protected] el annyi pénzt propagandára mint Magyarországon. Mivel ilyen összehasonlító munkát nem ismerek, ezért maradnak az érzések.

Kovács úr a vezető kolompos, vagy csak neki küldik a kottát, ezt sem tudom, de azt igen, hogy évtizedekre ható lélekrombolást irányít. Nem kell másra gondolni, mint az idegengyűlöletet keltő kampányra, a migráns őrületre, amit most kezd újra éleszteni, vagy a tanárok kezdődő lejárató kampányára és a sor folytatható.

Kovács úr! Ne vonogassa a szemöldökét a migráns kvóta miatt, hanem inkább arról beszéljen, miért nem kapták meg decemberben a közalkalmazottak egy része a fizetését, miért vannak áldatlan állapotok az iskolákban, a kórházakban? Miért van tele műszaki problémával az Esztergom – Budapest vasút, amit majd annyiért újítottak fel, mint a Drezda – Berlin vasútvonal két sínpáros szakaszát, igaz 200 km/h sebességre. Miért mond fel a sebészeti osztály Győrben, miért tüntetnek a pedagógusok , meg ilyenek kellenének, nem a migráns probléma, amit nem mi idézünk elő, nem tudjuk kezelni és nem mi oldjuk meg.

Lehetne arról is beszélni, hogy miért nyomorog kb. három millió ember, hogy veszik el az esélyét az ország felének, ki ez a Habony úr, miért kell médiát adni Andy Vajnának, miért kell propaganda minisztérium miniszterrel? Ez oldalakon folytatható. Erre mi van? Felhúzza egy ügyre a szemöldökét, hát ez kell nekünk, a ZEMBEREKNEK?


 

Kommentek

h i r d e t é s