h i r d e t é s

Majd ha Mészáros is ad az országnak, mint Soros, akkor ő is meg lesz alázva!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Majd ha Mészáros is ad az országnak, mint Soros, akkor ő is meg lesz alázva!

2017. december 31. - 09:28

Az világosan látszik, hogy Orbán Viktor a maga politikai szerencséjét megtalálta a szélsőjobb előretörésében. 

Azért választotta ezt a teret és utat a társadalom egyszerű és manipulálható tagjainak, mert így tudta a társadalom többségét ráállítani egy díszmagyarkodó, meg buta magyarkodó vágányra.

 A mozdony a CÖF, amely butaságban, kicsinyességben párizsi etalonná vált, amelynek a rendezvényein résztvevők nyugodtan megkaphatták volna azt az oklevelet amiben az áll, hogy én is Finkelstein és Habony terméke vagyok, éltetem Orbán Viktort!

A CÖF-ös vonat viszi a magyarok egy nem jelentéktelen részét a 21. századi semmibe.

Évezredes hagyományunknak megfelelően, akár a családi asztalnál is szidjuk a nem létező ellenséget, félelmeket generálunk a családon belül, majd ezt kivetítjük a baráti körünkre is, és ezzel együtt le is szelektáljuk azt, aki nem hajlandó velünk fújni a balga történetünket abból ellenfelet, rossz esetben ellenséget kreálunk.

Az érveket Bayer Zsolt Schmitt Mária szállítja, gondolkodás nélkül, az első megteremti az antiszemita idegengyűlölő alaphangot, a másik, meg az áltudományosság felkent királynőjeként szállítja az adatokat.

Az ország vállalkozásra kényszerített, vagy vállalkozó része elment külföldre ezzel jelentősen csökkentette az értelmes emberek arányát az országban, így az állami alkalmazottak, az államtól függők széles tábora az egyre csökkenő ellenállás miatt, egyre primitívebbé és elviselhetetlenebbé teszik az országot.

Sosem gondoltam volna, hogy a magyar helyzet alul tudja múlni a román vagy akár a szlovák viszonyokat.

 Amikor átlépem a határt, érdekes módon nem fenyeget többé egy a nyolcvanas éveiben járó megbuggyantnak feltüntetett öregember, a plakát már attól is röhejes, ha „beszarunk” egy vén embertől, mi lesz, ha jön egy fiatal?

Ez a magyar harciasság, küzdőszellem, bátorság, virtus, nem tudunk legyőzni egy élete legutolsó szakaszában lévő fenevadat, hanem démonizáljuk.

 Mi lesz ha véletlen meghal, amit nem kívánok, de bármikor bekövetkezhet, ott fogunk állni egy halott öregember mellett, egy bugylibicskával, és elmondjuk, hogy párbajban legyőztük.

Nem veszi észre senki hogy röhejessé tettek bennünket, még egy jó minőségi ellenséget sem tudtak választani, Merkelt, Putyint, vagy valami britet, aki már valami harcban részt vett.

Sorost egy kormánynak megalázni, nem más, mint egy igazi faluvégi pitiánerség.

 Nem hálátlanság, mert a politikában nincs hála, csak olyan céltalan és romlott az egész.

Mészárost simán eltűrjük, miközben nem adott sem a hazának sem a népnek semmit, Sorost, viszont aki adott porig alázzuk a nép szemében és gazembert csinálunk belőle.

Boldog új évet!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s