fbpx Márki-Zay: Olyan törvényt hozunk, amely még a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyermekeket | CIVILHETES

h i r d e t é s

Márki-Zay: Olyan törvényt hozunk, amely még a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyermekeket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Márki-Zay: Olyan törvényt hozunk, amely még a fideszes aberráltaktól is megvédi a gyermekeket

2021. december 07. - 08:47

 

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt megválasztása esetén eltörölné a gyermekvédelminek nevezett törvényt, s helyette egy újat alkotna, mivel a gyerekek “a fideszes pedofiloktól sincsenek biztonságban”.

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook oldala

Miniszterelnökként eltörölné Márki-Zay Péter a melegellenessé eltérített pedofilellenestörvényt, amelyet június közepén fogadott el a parlament. „Szeretném minden katolikus testvéremet megnyugtatni, hogy szemben az aberrált politikusokkal bőven megáldott Fidesszel, a törvény, amiről beszélünk, nem gyermekvédelmi” – mondta el Márki-Zay Péter a vasárnap esti Facebook-bejelentkezésében, amelyet a Telex.hu szemlézett.

A törvény szövegében – állítja – egyszer sem szerepel a gyermekvédelem szó, míg a homoszexuális hatszor. „Ez a törvény nem Kaleta-törvény volt, hanem Szájer-törvény, ez egy homofób törvény és nem gyermekvédelmi törvény” – fogalmazott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Azt ígérte, kormányváltás után kidolgoznak egy új törvényjavaslatot, hogy többet ne fordulhasson elő olyan, hogy a Fidesz hazamenekít Peruból egy 19 ezer gyermekpornó-felvétellel lebukott magyar diplomatát (Kaleta Gábor – szerk.), és aztán megússza felfüggesztett börtönbüntetéssel és 540 ezer forint pénzbüntetéssel.

„Az önök gyermekei a fideszes pedofiloktól nincsenek biztonságban, úgyhogy mi fogunk hozni egy olyan törvényt, amely valóban védi a gyermekeket, még a fideszes aberráltaktól is”

– folytatta Márki-Zay. Az általa csak Szájer-törvénynek nevezett homofób törvény eltörlése szerinte nem fenyegeti a gyermekek biztonságát. „A fideszes pedofiloktól is meg fogjuk védeni önöket. (…) Minden pedofiltól meg kell védeni mindenkit. Nincs jobb- és baloldali pedofil, csak pedofilok vannak” – tette hozzá. (borsod24.hu)


 

h i r d e t é s