h i r d e t é s

Mától pótlóbuszok járnak az esztergomi vonal egy-egy szakaszán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mától pótlóbuszok járnak az esztergomi vonal egy-egy szakaszán

2019. június 15. - 07:19

 

Szombat éjszaka és vasárnap egész nap pótlóbuszok közlekednek az esztergomi vonal Budapest és Pilisvörösvár közötti szakaszán.

Vonatpótló - a kép illusztráció! - Forrás: Kaposvár Mo

Az Európai Uniós felújításoknál kötelező a rendszeres, szinten tartó karbantartás. Most erre kerül sor az esztergomi vonalon. Június 21-én estétől Esztergom–Piliscsaba, 22-én és 23-án pedig Esztergom–Pilisvörösvár szakaszon kell átszállni buszokra mindkét irányban.

Június 15-én Budapest és Pilisvörösvár között éjszaka közlekednek pótlóbuszok a Nyugati pályaudvarról 23:08-kor, továbbá a Pilisvörösvárról 23:19-kor és 0:19-kor induló vonat helyett.

Június 16-án Budapest és Pilisvörösvár között, mindkét irányban pótlóbuszok járnak minden vonat helyett. A buszok nem a Nyugati pályaudvarról, hanem Budapest, Árpád híd autóbusz-állomásról indulnak és oda is érkeznek. Az 52-essel kezdődő számozású pótlóbuszok Solymár vasútállomásnál lévő buszmegállóhelyen, a többi pótlóbusz Solymár elágazás (Auchan) buszmegállóhelyen áll meg.

Június 21-én a munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Nyugati pályaudvarról 20:51-kor és 22:15-kor, illetve az Esztergomból 22:15-kor és 23:15-kor induló vonat helyett Piliscsaba és Esztergom között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Június 22-től 23-igPilisvörösvár és Esztergom között pótlóbuszokkal kell utazni egész nap. (mavcsoport.hu)


 

h i r d e t é s