h i r d e t é s

Meghalt a Fidesz kampányguruja, Artur J. Finkelstein!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Meghalt a Fidesz kampányguruja, Artur J. Finkelstein!

2017. augusztus 20. - 07:14

A 72 évesen hosszantartó betegség után meghalt A.J. Finkelstein aki a Fidesz és több más ország vezető politikai pártjának kampánytanácsadója volt.

Forrás: MNO.hu

Finkelstein a modern politikatörténet magasan képzett és rendkívül hatékony kampányguruja és egyben iskola alapítója is volt. Finkelstein hozta be a a politikai pártok kampánytechnológiájába, a totális letámadás elvét, „a mindent szabad és még azt is szabad ami a mindenen túl van” kampánystratégiát. Nagy tudású és nagyhatású, befolyásos ember volt, aki kellő akarattal és kultúrával érte el a megrendelői politikai célját, ami nem volt más mint a hatalom. Sokat és sokan bírálták, leginkább azok akik képtelenek voltak megérteni azt, hogy mit jelent a 21. század, akik a hatalom megszerzéséből csináltak morális kérdést nem pedig a hatalom gyakorlásából. Nem Finkelstein volt a kormányfő, vagy elnök az egyes országokban ahol dolgozott, ő csak egy „három Michelien csillagos politikai szakács” volt, aki a fogyasztás lehetőségét kínálta fel! A döntést minden esetben a megrendelő hozta. Lefordítva a magyar belpolitikára, nem Finkelstein alakította át Magyarországot, hanem a döntéshozók, éppen ezért a felelősség amennyiben beállt az övék. Lehet, vannak akik örülnek annak, hogy eltávozott az élők sorából, de ez azontúl, hogy kegyeletsértő, azt is jelenti, hogy semmit sem tudnak a politikáról.

A szószátyár, magamutogató, médiában egymást kritizáló, közepesnél gyengébb képességű ellenzéki politikus állomány most azt hiheti, hogy a Fidesz kampánya válságba kerülhet és megnyílhat az út a hatalomba. Nagyot tévednek, mert Finkelstein, már a leírtak szerint iskolát hozott létre, amelynek általam elutasított, de a cél elérése érdekében nagyon hatékony Habonyokat, Rogánokat hagyott hátra. 

Finkelstein nyugodjon békében, a szelleme meg jó lenne, ha visszakerülne a palackba, de erre sajnos nincs esélyünk!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s