h i r d e t é s

Rengeteg újdonsággal készül a Disney+ áprilisban

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam
a- a+

Rengeteg újdonsággal készül a Disney+ áprilisban

2023. március 23. - 16:57

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a Star, valamint az exkluzív Disney+ originals (saját gyártású) sorozatok és filmek streaming felülete.

Forrás: KTVB

A Disney+-on beköszöntött a tavasz, és ezzel együtt rengeteg új tévésorozat és film érkezik, mindenki nagy örömére. Rengeteg irodalmi adaptációt láthatunk: többek között a várva várt Pán Péter és Wendy-t (Peter Pan & Wendy), amely a klasszikus J.M. Barrie történet újragondolt változata, Hook kapitány ikonikus szerepében Jude Law-val. Valamint a Cheryl Strayed bestsellere alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) című filmet, amelyben Kathryn Hahn egy zaklatott, agonizáló írónőt kelt életre.

Az előfizetők elmerülhetnek a maffia sötét világában a The Good Mothers (The Good Mothers) című új Disney+ Original olasz sorozatban, amely azokról a nőkről szól, akik szembefordultak a bűnöző családjukkal és megpróbálták belülről megbuktatni őket. Emellett a Disney+ bemutatja Kelet-Németország első fekete rendőrének igaz eseményeken alapuló, kivételes történetét. A Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) az első német Disney+ Original sorozat, amely elindul a streaming-szolgáltatáson.

A filmek és tévésorozatok elérhetősége országonként változhat. Az alábbi adatok a kiadás időpontjában érvényesek.

PÁN PÉTER ÉS WENDY
PETER PAN & WENDY
DISNEY+ ORIGINAL FILM
Április 28.
Kizárólag a Disney+ kínálatában

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.

APRÓ GYÖNYÖRŰ DOLGAINK
TINY BEAUTIFUL THINGS
ORIGINAL SOROZAT
Április 7.

Kizárólag a Disney+ kínálatában

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra... pedig talán pont erre termett.

THE GOOD MOTHERS
THE GOOD MOTHERS
ORIGINAL SOROZAT
Április 5.

Minden rész elérhető

Az igaz történeten alapuló The Good Mothers (The Good Mothers) című sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a 'Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

ÍGY JÁRTAM APÁTOKKAL 2. ÉVAD
HOW I MET YOUR FATHER S2
ORIGINAL SOROZAT
Április 19.

11 epizóddal lesz elérhető
A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepíti a nézőket a 2. évaddal a jelenbe. Kövesd végig, ahogy Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

WILL TRENT
WILL TRENT
ORIGINAL SOROZAT
Április 5.
2 rész premierje

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében.

SAM – EGY SZÁSZ
SAM - A SAXON
ORIGINAL SOROZAT
Április 26.
Minden rész elérhető

A Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam" Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben.

Tudtad?

  • A Föld napját minden évben április 22-én ünneplik. Ennek alkalmából a Disney+ a National Geographic új, négyrészes dokumentumfilm-sorozatát, Az elefántok titkai (Secrets of the Elephants) című filmet hozza el az előfizetőknek, amelynek producere James Cameron, narrátora pedig Natalie Portman.
  • A Rennervációk (Rennervations) sorozatban Jeremy Renner újragondolja a forgalomból kivont járműveket, és olyan lenyűgöző alkotásokká építi át őket, amelyek a világ minden táján a közösségeket szolgálják. Minden építménynek célja van Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor és Sebastián Yatra segítségével. Április 12-től elérhető.

KÖNYVBŐL A KÉPERNYŐRE

A Cheryl Strayed könyve alapján készült új sorozat, az Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) indulásának alkalmából miért ne néznénk meg a Vadon (Wild) című filmet, az írónő másik filmadaptációját? A Disney+-on megtalálható a szeretett könyvek összes többi adaptációja is, a klasszikus irodalomtól kezdve a sci-fin át a fiatal felnőtt bestsellerekig!

Fleishman bajban van
Fleishman Is In Trouble

Már elérhető

Vadon
Wild

Már elérhető

A könyvtolvaj
The Book Thief

Már elérhető

Pi élete
Life of Pi

Már elérhető

Távol a világ zajától
Far From the Madding Crowd

Már elérhető

Csillagainkban a hiba
The Fault in Our Stars

Már elérhető

Mentőexpedíció
The Martian

Már elérhető

Stanley, a szerencse fia
Holes

Már elérhető

SZINTÉN ÁPRILISBAN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA:

  • Házi barkács 1-8 évada

Home Improvement S1-8
Elérhető április 19-től

  • Arranged

Arranged
Elérhető április 13-tól

  • Best in Bridal

Best in Bridal
Elérhető április 13-tól

  • Broke-Ass Bride

Broke-Ass Bride
Elérhető április 13-tól