h i r d e t é s


Rogán Antal és Andy Vajna felesége is Louis Vuitton wc-t vásárolt informátorunk szerint

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rogán Antal és Andy Vajna felesége is Louis Vuitton wc-t vásárolt informátorunk szerint

2017. december 05. - 08:13

 

A WC ára 100 000 USD, ami ma 26 436 000 Ft, amelyet a két hölgy játszi könnyedséggel kifizethet. A WC most látható a kaliforniai Santa Monica Tradesy bemutatóteremben.

Forrás: Geekologie

Egyes informátorok szerint a két hölgy tátott szájjal bámulta az előző életükben elképzelhetetlen szerkezetet.

A WC teljes terjedelmében és a technológiájával együtt megtekinthető, ez lehetővé tette a két feleség számára, hogy a mindennapi használati eszköz technológiájával is a mai életüknek megfelelő, dizájn és árszinten megismerkedjenek. Az informátorok szerint még a hölgyek nem döntötték el, hogy a Louis Vuitton WC egy fontos díszítő eleme lesz a házuknak, vagy pedig egy mindennapi használati eszköz.

A WC-t Marcel Duchamp szökőkútjával töltik fel, vélhetően többször szűrt vízzel. A csodálatos alkotmány egészében egy kiemelkedő biológiai funkciót, mechanikus és hidraulikus rendszerrel, művészi színvonalon kiszolgáló és eltakarító eszköze lehet.

Amennyiben a két hölgy nem Kaliforniában a házukba fogja beépíteni WC-t, és nem műtárgynak fogja használni, akkor bennünket-magyarokat érhet az a kitüntető megtiszteltetés, hogy politikusaink közvetítésével, az egész magyar nép részesülhet az élményben!

Ez lesz az Orbán időszak „kommunista francia konyakja”, amely Kádár idején a nép itala volt, csak választott képviselői útján fogyasztotta!

Címkék: 


h i r d e t é s

betöltés...

;