h i r d e t é s

Simon Cowell a szombaton kezdődő Hungary’s Got Talent műsorról beszélt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Simon Cowell a szombaton kezdődő Hungary’s Got Talent műsorról beszélt

2015. október 07. - 09:18
0 komment

 

Szombat este startol a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon, ami az X-Faktor-hoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. Az egyik legismertebb televíziós személyiség elmondja, mi a Got Talent titka.

Több híresség indult a tehetségkutatóból - Forrás: NurPhoto / Euan Cherry

A formátum 2014 áprilisában megkapta a Guinnes World Records "Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum" címét, és több mint 50 ország után most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A műsorvezetők Sebestyén Balász és Dombóvári István, a zsűritagok Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó lesznek - írja az Origo.

"Én azt szeretem a Got Talent-ben, hogy varieté műsor, a varieté műsorok pedig évszázadok óta népszerűek, mert szórakoztatóak. A bemutatkozó rengeteg tehetség is hozzájárul a sikeréhez, és végső soron az egész arról szól, hogy az emberek eljönnek a válogatóra" - mondta Simon Cowell.

A Hungary's Got Talent-be műfaji megkötés nélkül, négyéves kor felett bárki jelentkezhetett. A formátum producere egy jó tanáccsal is ellátta a magyar versenyzőket. "Azt tanácsolom nekik, hogy merjenek nagyban gondolkodni, legyenek mások és lepjék meg a zsűritagokat. Ez egy globális színpad. Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor először látok meg egy sztárt és már tudom, hogy milyen hihetetlenül tehetséges,milyen lehetőségek vannak benne" - részletezte. Mint elmondta, bízik abban, hogy Magyarországon is sikeres lesz ez a tehetségkutató.

A legsikeresebb formátum

Cowell amellett, hogy Britain's Got Talent megalkotója, egyben zsűritagja is. Tavaly a sorozat fináléját 17,4 millióan nézték. Bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legtöbbször adaptált műsor, és ezzel hivatalosan isa világ legsikeresebb televíziós reality formátuma lett.Az America's Got Talent műsort, amelyet 193 országban sugároznak - 69 adaptációban -, főműsoridős Emmy-díjra jelölték. Évente összesen félmilliárd ember nézi a Got Talent-et, szombattól pedig már a magyar közönség is szurkolhat a hazai tehetségeknek.

 

origo.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s