h i r d e t é s

Szekszárdi gázrobbanás: meghaladja a 200-at a bejelentett károk száma

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szekszárdi gázrobbanás: meghaladja a 200-at a bejelentett károk száma

2019. november 15. - 15:53

 

Eddig 50 millió forintot meghaladó kártérítést fizetett ki az Aegon Biztosító a szekszárdi gázrobbanásban érintetteknek, kétszázat meghaladó kárbejelentést kezel a biztosító.

A fényképet Boros Brigitta tűzoltó főhadnagy, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője készítette

A kárszakértők folyamatosan dolgoznak, a helyreállítás módjáról és technológiájáról egyeztetnek a károsultakkal és a társasház képviselőivel. Az Aegon Biztosító minden megtesz annak érdekében, hogy az indokolt és szükséges helyreállításokat fedező kártérítések a lehető legkorábban eljussanak a károsultakhoz.

A biztosító az október 9.-i gázrobbanást követő napon 25 millió forint kárelőleg soron kívüli utalásáról intézkedett az érintett társasház számára és bővített létszámú kárszakértői csoportot rendelt a helyszínre. A kárrendezést nehezíti, hogy még a mai napig is érkeznek újabb kárbejelentések, hiszen még jelenleg is tart a robbanás közvetlen következményeinek felszámolása, a romok és a törmelékek elszállítása. Azokban az esetekben, ahol a kár pontos mértéke még nem állapítható meg, vagy a helyreállítás elhúzódik, minden esetben előleg kifizetéséről intézkedett az Aegon Biztosító.


 

Kommentek

h i r d e t é s