h i r d e t é s

Szintet lép a Felház, megszűnésről szó nincs, sőt!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szintet lép a Felház, megszűnésről szó nincs, sőt!

2018. október 11. - 11:20

 

"Isten királysága dübörög, és nem lehet megállítani!" – mondta kedd este Orbán Gáspár, a Felház egyik vezetője egy Facebook-élő bejelentkezésben.

Forrás: Felház / Facebook

Jogi személlyé alakul, de egyház továbbra sem lesz Orbán Gáspárék mozgalma. Arra számítanak, hogy még szélesebb körhöz juthatnak el, és még nagyobb hatással lehetnek Magyarországra. - írja a 24.hu

Ez meglepheti mindazokat, akik a hétvégén úgy értesültek a sajtóból, hogy megszűnik a miniszterelnök fia miatt különös figyelmet kapó vallási mozgalom. Valójában csak a Felház-alkalmak szűnnek meg jövő márciusban, a Felház vallási mozgalomként dübörög tovább,

és ez a vég igazából egy új kezdet, ami után sokkal nagyobbra nőhet Felház, mint az elmúlt három és fél évben.

„Nagy örömmel és szívünkben hálával tudatjuk, hogy a Felház küldetése a végéhez közeledik és a feladatára kapott idejét betölti. Ezzel jelenlegi működésünket befejezzük, a három alapító közvetlen vezetésével és az önkéntes csapattal végzett központi szervezés véget ér és ilyen keretek között nem szervezünk több Felház alkalmat” – így kezdődik az a szombaton kiadott közlemény, amely után sokan megírták, hogy ennyi volt, függöny.

Azonban a helyzet egészen más: a hangsúly azon van, hogy más kereteket kap a mozgalommá változó Felház, aminek a neve is változni fog, de egyelőre még így hivatkozunk rá. Más formában igyekeznek Isten munkáját beteljesíteni a felházasok. A „Felház küldetése” pusztán az által közeledik a végéhez, hogy a mozgalom kinőtte a kereteit – legalábbis a vezetők szerint.

További részletek a 24.hu cikkében >>


 

h i r d e t é s