h i r d e t é s

Tetőtöl-talpig beöltöztették Orbánt a mai nagyvizitre - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tetőtöl-talpig beöltöztették Orbánt a mai nagyvizitre - VIDEÓ

2020. április 09. - 14:55

 

Miután a hámló csempézetű Korányi Pulmonológiai Intézetet megtekintette, ma, azaz a vírus 29. napján az ugyancsak kifogástalan állapotban lévő Szent János Kórházban tartott nagyvizitet Orbán Viktor miniszterelnök.

Az aktusról készült videóból mindjárt az elején kiderül, hogy Orbán Viktort igenis, meg lehet győzni: a védőmaszk mellé egy zöld, ún. körgumis műtős-sapkát és egy hasonszínű köpenyt is magára öltött, miután egy szigorú szolgálattevő nő figyelmeztette, hogy anélkül márpedig nem mehet be. Miután ez megtörtént, a miniszterelnök egy oldott hangvételú beszélgetés keretében megtudta egy betegtől, hogy annak fogalma sincs, hol kapta el a kronavírust. 

Orbánról ezután hirtelen még a zakó is eltűnik. 

A kormányfő és kísérete a vágás után megint zakóban látható, amint lendületesen átvág egy udvaron, majd egy olyan komplett védőöltözetet kap, hogy a szeme se látszik ki belőle. Egy újabb kórteremben (valószínűleg) a lélegezeztetőgépek jelenlegi és várható számáról kér és kap gyors, pontos és mygnyugtató tájékoztatást, majd fehér páncélzatát hátrhagyván, a lehető legegyszerűbb szájmaszkban, sok sikert kíván és távozik, hogy a nap újabb kihívásait fogadja. (168ora.hu)

Íme a videó:


 

h i r d e t é s