h i r d e t é s

Törölte Facebook-oldalát a Fidesz győri jelöltje, a luxuspapagájokkal együtt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Törölte Facebook-oldalát a Fidesz győri jelöltje, a luxuspapagájokkal együtt

2020. január 16. - 16:34

 

Talán túl sok képen látszottak autó- és madárritkaságai.

Forrás: Csaba András Dézsi / Youtube

Másfél héttel a győri polgármester-választás előtt törölte privát Facebook-oldalát Dézsi Csaba András. A Fidesz politikusát Borkai Zsolt lemondása miatt reaktiválták, ekkor indítottak neki egy hivatalos polgármester-jelölti Facebook-oldalt is. Szerdán már csak ez működött. - írja a 24.hu

Dézsi, aki a győri kórház kardiológus főorvosa, január 8-án még friss „imázsvideót” tett ki a most eltüntetett oldalra. A felvételen arról beszélt, hogy be kell mennie a kórházba, hogy életet mentsen.

A bejegyzést sokan kedvelték, és sokan biztosították Dézsit a támogatásukról, de aztán elszabadultak a negatív hozzászólások, amikor a Népszava észrevételezte, hogy úgy készíthette el a videót, hogy közben egy infarktusos beteg várt rá a sürgősségin. Dézsi legalábbis ezt mondta:

Szombat reggel hat óra van, és éppen most parkoltam le ide a saját parkolómba, mert jött egy szívinfarktus. (…) Jövök, és megint csak megmentjük egy ember életét.

A 24.hu megkereste a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat azzal, hogy a kérdéses időpontban valóban volt-e infarktusos beteg a sürgősségin, és ha igen, mi lett a sorsa, az intézmény azonban nem reagált.

Az évek óta működtetett Facebook-oldalon számos kép bizonyította, hogy Dézsi szenvedélyes zenerajongó, sok közös fotót készített híres rockzenészekkel. Emellett a magánéletéről is elárult olyan részleteket, amelyek a polgármesteri posztra pályázó orvosnak talán nem jöttek jól az egyre durvuló kampányban. Több nyilvános fotóján látszottak például luxusautói, Porsche terepjárója és a veterán Jaguár limuzin, valamint a Harley-Davidson motorja, de ezeknél is nagyobb teret szentelt több milliót érő papagájgyűjteményének, és volt kép a ritka madarak számára épített hatalmas üvegházról is. (24.hu)


 

h i r d e t é s