h i r d e t é s

Ügyvédi felszólítást küldött az ATV Gyurcsányéknak

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ügyvédi felszólítást küldött az ATV Gyurcsányéknak

2019. június 25. - 21:16

 

Gyurcsány 24 óra alatt nem teljesítette ígéretét, ezért vette komolyabban az ügyet a csatorna vezetése. Ügyvédi felszólítást küldött az ATV a Kálmán Olga Facebook oldalán lévő kampányvideók miatt - írja a hvg.hu.

Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Németh S. Szilárd vezérigazgató a hvg.hu-nak azt mondta, Gyurcsány Ferenc délután hétfőn tett ígéretet arra, hogy az ATV-s műsorokból kivágott részleteket (amelyen Kálmán Olga Tarlós István főpolgármesterrel vitázik) eltávolítják, ez azonban kedd kora délutánig nem történt meg. Ezért döntöttek az ügyvédi felszólítás mellett. Erről tájékoztatták a DK-t is.

Ezek után a videók eltűntek Kálmán Olga Facebook-oldaláról, így a felszólítás tárgytalan. A DK sajtófőnöke a hvg.hu-nak azt mondta, a jó kapcsolat érdekében törölték le a videókat, bár álláspontjuk szerint a YouTube-on lévő videókat fel lehet használni. Wirsching Viktória azt elképzelhetőnek tartja, hogy hibáztak, mikor a csatorna logóját nem hagyták a felvételen. Gyurcsány Ferenc azt is megígérte, új videókat nem tesznek ki, ezt tartották is. (hirklikk.hu)


 

h i r d e t é s