h i r d e t é s

Várkonyi Andrea évfordulós ajándékának az utiköltsége több volt, mint 20 millió forint

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Várkonyi Andrea évfordulós ajándékának az utiköltsége több volt, mint 20 millió forint

2022. szeptember 26. - 14:38

Két nappal ezelőtt szerelmes posztot tett közzé Várkonyi Andrea, aki most ünnepli férjével az első házassági évfordulóját. A vörös rózsákból kirakott hatalmas szíven, a „Szeretlek” felirat és egy 1-es szám látható.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com/istockphoto.com

„Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül” – mondta korábban a hot! magazinnak Várkonyi Andrea, akit a férje egy portugáliai utazással lepett meg. Arról, hogy ez mennyibe kerülhetett, Hadházy Ákos osztott meg egy bejegyzést

A politikus szerint Mészáros Lőrincnek csak a repülős kiruccanás nem kevesebb, mint 21 millió forintjába kerülhetett, tekintve, hogy az OE-LEM lajstromjelű géppel egy óra utazásért nagyjából 3 millió forintot kell fizetni. Ez az árazás 7 órára számítva nagyjából 21 millió forintnak felel meg – szemlézte az rtl.hu. (nlc.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky