h i r d e t é s

Galla Miklós a Sztárportréban könyvet, festményt, és cd-t is mutatott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Galla Miklós a Sztárportréban könyvet, festményt, és cd-t is mutatott

2018. július 20. - 09:24

"Csak játszani szeretek! Aki csak játszani szeret, az gyerek, mert a felnőttek mérnökök, akik házat terveznek, vagy irodaépületet. Gyerek nem tud irodaházat tervezni, csak felnőtt mérnök ember."

Forrás: Sztárportré

Milyen érdekes, hogy azt mondják a magyar nyelvben a zenészre is, hogy játszik a hangszeren. A színészre is azt mondják, hogy játszik, és az én esetemben a festő is játszik, mert játszom a színekkel és az idomokkal. Tehát gyerek vagyok legbelül. 

 

Egészen pici gyerekeknek nem való az én humorom, kell hozzá egy icipici romlottság. Ugyanakkor ellentmondok magamnak, mert van a családunkban egy 2,5 éves világ-tünemény kisfiú, akinek szoktam énekelni családi összejöveteleken. Viszem a gitárt, és nagyon jól megtalálom vele az összhangot." 

Galla Miklós újdonságai közül néhány: 

  • Elektromiklós Gallantológia
  • Különbusz Kristóf, avagy száz csónak is egy vége
  • Függönymintha

Az alkotó egy házban lévő lakásban él, amelyhez kert is tartozik: "Ha azt mondom, hogy folyosó, az jobban illik rá, mint az hogy kert. Egy olyan folyosó, amin fű is van, és egy rózsabokor. Vannak nagyon kedves szomszédaim, ők gondozzák a rózsabokrot. Az intellektusomnál fogva elég magányos típus vagyok, de nagyon szeretek emberekkel négyszemközt találkozni, és megbeszélni dolgokat." 

Önök szerint Galla Miklós fel szokott bukkanni meglepetés szerűen egy-egy buliban? Minden részlet a Sztárportréban, különleges Galla grimaszokkal.