h i r d e t é s

Pénzért ígért hosszabb életet: űrlények követének hitték a 400 milliós csalót

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Pénzért ígért hosszabb életet: űrlények követének hitték a 400 milliós csalót

2017. április 29. - 13:02

Ópusztaszer Fentről beszéltek hozzá az űrlények, olyan nyelven, amit csakis ő ért többek között ezt mesélte barátjának, Gábornak és ügyfeleinek is O. László (53) - írja a Blikk.

Forrás: DeviantArt by Crm96

A férfit, aki a bíróság szerint 2004-től nyolc éven át azzal csalt ki áldozataitól több mint 400 millió forintot, hogy valótlan világképet vázolt fel nekik, most tizennégy rendbeli csalás miatt nyolc és fél év börtönre ítélték: csongrádi tanyájára és nagyon is földinek tűnő jószágaira a jóbarát, Gábor vigyáz. O. László igen rendhagyó módon palizta be a hozzá fordulókat. A spiritualitásra nyitott embereknek elmondta, hogy földi életük meghosszabításához anyagi és egyéb próbákat kell kiállniuk. Ha fizetnek, ő kapcsolatba lép a földön­kívüliekkel. A tárgyalásra csakis ő képes, hiszen egyedül vele tartják a kapcsolatot az ufók.


O. László (53) csongrádi tanyáján vette a földönkívüliek adását
Fotó:Weber Zsolt / Blikk.hu

– Jöttek ide az ország minden részéről az emberek! – mesélte Gábor. – Amikor megismertem Lacit, egy teljesen normális gondolkodású, jól menő vállalkozó volt. Régiségüzletet és kocsmákat is üzemeltetett. Aztán megvette ezt a tanyát Ópusztaszeren, amit szépen felújított a feleségével együtt. Egy idő után azonban elkezdett nagyon furcsa dolgokat mondani, többek között hogy ő Jézus földi helytartója, illetve hogy képes beszélgetni az ufókkal.

Gábor szerint barátja végül a földöntúli üzletelésben teljesen tönkrement.

– Amikor három év után kijöhetett a börtönből, még a cigarettát is én vettem neki: nem maradt egy fillérje sem, az biztos. Lehet, elvették a földönkívüliek – tette hozzá mosolyogva a jóbarát, aki szerint volt felesége és gyerekei sem tartják a kapcsolatot a rács mögé zsuppolt különös szomszéddal.


Gábor, a jóbarát felügyeli a házat és a jószágokat
Fotó:Weber Zsolt / Blikk.hu

Dr. Balázs Judit, O. László jogi képviselője szerint a férfi valóban hívő.

– Védencem minden esetben hitte, hogy a tranz­akciók, amelyeket ígért az áldozatoknak, valóban létre fognak jönni. Ő nem akart senkit becsapni. A vádakat részben tagadja, de van olyan is, amiben ügyfelem elismeri bűnösségét – közölte az ügyvéd.

Többtucatnyi észlelés évente

Évente több tucat bejelentés érkezik magyarországi ufóészlelésekről. Ezek száma ráadásul évről évre növekszik: ugyanis míg öt éve csak harmincnyolc észlelés volt, napjainkban olykor már több mint száz bejelentés is érkezik a rejtélyes idegenek látogatásairól - írja a Blikk.

Címkék: