fbpx Egy idióta büntetőfékezése miatt 10 kilométeres sor alakult ki nemrég az M7-esen | CIVILHETES

h i r d e t é s

Egy idióta büntetőfékezése miatt 10 kilométeres sor alakult ki nemrég az M7-esen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy idióta büntetőfékezése miatt 10 kilométeres sor alakult ki nemrég az M7-esen

2022. január 15. - 05:56

 

Péntek délután 17 óra előtt az M7-es autópályán Letenye felé vezető oldalán, Tárnok térségében a 23-as kilométernél két autó ütközött büntetőfékezés miatt. 

A kép illusztráció! - Forrás: Bp-i Autósok Közössége

A baleseti helyszínelés nemrég fejeződött be és közel 10 kilométeres torlódás alakult ki a péntek délutáni csúcsban, amely lassan, de már kezd megszűnni. A büntetőfékező jármű sofőrje az információk szerint elhagyta a helyszínt. A Magyar Közút egyébként pont szerda reggel publikált a hivatalos Instagram oldalán egy néhány nappal korábbi büntetőfékezésről készült felvételt az M1-M7 közös bevezető szakaszán.

Abból a videóból is jól látszik, hogy mennyire balesetveszélyes és akár személyi sérüléssel járó esetek történhetnek ilyen helyzetekből. Ráadásul a mostani eset is mutatja, nemcsak a balesetben közvetlenül érintett autósok, hanem számos, az autópályán közlekedő más járművezető is közvetett kárvallottja ezen szituációknak a jelentős torlódás és a hosszabb menetidő miatt.

Ezért határozottan arra kérnek mindenkit, hogy ne kövessék az ilyen autósok példáját, maguk és a többi közlekedő biztonsága érdekében.


 

h i r d e t é s